Нове шоу від Food Network з телеведучою Kristin Dawn Chenoweth - PostEat

пошук

Нове шоу від Food Network з телеведучою Kristin Dawn Chenoweth
16-10-2020 0 604


Якщо ви шукали нове кулінарне шоу, то Food Network саме випускає Candy Land. Це шоу розроблене за мотивами дитячої настільної гри. Телеведучою програми буде Kristin Dawn Chenoweth.

Фото: Food Network website

Уже 15 листопада до перегляду будуть доступні шість серій. У шоу п’ять груп кондитерів, які муситимуть пройти увесь світ «Candy Land». На шляху в них звичайно буде ряд перепон, як-от Мармеладові Гори, Льодяникові ліси та Лимонні джерела увесь всесвіт гри Candy Land. Кожна зона буде присвячена різним інгредієнтам та смакам, які учасники конкурсу використовуватимуть для створення своїх шедеврів.

Кондитерів оцінюватимуть шеф-кухар Начо Агірре (Nacho Aguirre) та Аарті Секвейра (Aarti Sequeira). Вони визначатимуть, хто рухатиметься далі після кожного раунду. У фіналі розігруватиметься головний приз — 25 000 доларів. Переможцем стає той учасник, який раніше за всіх дістанеться «King’s Kandy Castle».

Фото: Food Network website

Одна з учасниць, Крістін,  зазначила, що, їй було неймовірно цікаво зніматися під час шоу: «Усе на знімальному майданчику було їстівним, тому у мене виникли певні проблеми. Я могла взяти прямо з дерева трохи цукрової вати. Це було наче в  чарівній країні чудес «, — сказала вона.

Фото: Food Network website

Читати ще: 

Емі Шумер жартує, що її кулінарне шоу брехня: Я не навчилась готувати

Гордон Рамзі шукає молодих гурманів для нового шоу про їжу та подорожі

Селена Гомес запускає власне кулінарне шоу

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi