пошук
пошук
Спешелті кав’ярня «Ганок» відкрилася на Обсерваторній, у центрі Києва, повідомляє The Village. Тут пропонують спешелті каву та інші напої.
Кав’ярня поєднує український символ гостинності «ґанок» та концепцію південнокорейських будинків hanok, створених для гармонії з довкіллям.
«Ганок» відкрили Владислав Сліпченко та Алла Іванова. Владислав, шеф-бариста та власник іншого «Ганку» на Старовокзальній, 9, а Алла є креативною директоркою, яка розробила інтер’єр кав’ярні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Меню та напої
У Hanok пропонують класичні та авторські кавові напої за доступними цінами. Еспресо, Допіо, Фільтр, Капучино, Капуоранж, Масала, Какао, Чай.
Працює у форматі to go з 8 листопада 2025 року. Мають 10 посадкових місць: три столики за великою лавою та барне підвіконня. Для маломобільних гостей планують облаштувати пандус. Заклад також pet-friendly.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дизайн та атмосфера
Інтер’єр «Ганок» поєднує мотиви японських та південнокорейських кав’ярень із київською естетикою Золотих воріт і Подолу. Використано натуральне дерево, кольорові акценти та тепле освітлення — лайтбокс на стелі, вінтажні світильники та лампи створюють атмосферу затишку й гармонії.
Деталі:
Де: вул. Обсерваторна, 2, Київ
Години роботи: Пн–Пт 8:30–20:00, Сб–Нд 9:00–20:00.
Фото: «Ганок»
Читати також:
Нові заклади Києва жовтень 2025: 21 локація, що відкрилась в місті
Wine&Spirits Ukraine 2025: синергія українського та світового винного досвіду
Безлімітне ігристе та коктейлі в Києві: топ закладів з напоями без обмежень
Tatar Bunar у Лондоні може потрапити до Michelin: Алекс Купер натякнув на важливий лист від гіда
Дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards 2025: оголошено результати
Локації та ресторани для корпоративів з окремим банкетними залами
Баланс смаку в коктейлях: від кислотності до dilution
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi