вул. Лисенка, 4 (ресторан Très BRANCHÉ)
Сьогодні, коли люди знаходяться у постійному русі, прагнуть жити динамічніше, встигати все й одразу, часу на прийом їжі залишається все менше.
Новий сезон приніс Très BRANCHÉ – restaurant à la mode грандіозні переміни. За концептом Бранше – територія сучасної Франції – нового формату, яка шанує традиції, але не боїться ризикувати. Сміливе поєднання смаків і текстур, яскрава, десь фривольна подача. А відтепер ще й можливість красиво та доступно «перекусити по-французьки» не тільки за затишними столиками на Лисенко, 4, а й узяти «їжу, що тобі пасує» у зручному форматі take away!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Take BRANCHÉ – свіжий погляд на fast casual dining. Це продовження теми французької гастрономії, яку вже вісім років популяризує Famille Très FRANÇAIS: у соусах, спеціалітетах, інгредієнтах. По-друге, це використання високоякісних біо-продуктів для приготування страв. Більш того, це відмова від пластику: продукція Take BRANCHÉ не шкодить природі, стильно та зручно запакована у еко-посуд. Це Франція у форматі to go: більше не потрібно витрачати час та чекати своє замовлення, усі страви представлені на вітрині та оновлюються щодня.
Паніні Très FRANÇAIS з лососем, авокадо та Фетою (145 грн), салат з пастою, овочами та Пармезаном (107 грн), перлотто з овочами гриль та сиром (97 грн), табуле (95 грн), кус-кус с курячим філе та вершковим соусом (112 грн), тарт татен з пряним яблуком та карамеллю (99 грн) та інше. Приємний бонус – багато смачних healthy позицій, не позбавлених французького шарму.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цінова політика якнайкраще відображає тенденції сучасного Парижа – акцент на демократичність, при цьому не втрачаючи у якості.
Take BRANCHÉ: Їжа, що тобі пасує. Страви, які зручно взяти з собою на роботу чи додому, на сніданок, швидкий обід або вечерю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi