Новий заклад: авторська італійська кухня та коктейлі в Extravert City Cafe - PostEat

пошук

Новий заклад: авторська італійська кухня та коктейлі в Extravert City Cafe
05-12-2019 0 1115


Концептуальне міське кафе Extravert City Cafe відкрилось на Ярославовім Валу у старовинній будівлі 1875 року. Раніше на його місці працював ресторан Kora, а до нього ресторан Tartine.

Заклад складається з чотирьох зал — фактурну старовинну цегляну кладку відреставрувати і не приховували сучасними елементами декору, зробивши фішкою в інтер’єрі. Extravert City Cafe — це місце для спілкування без кордонів, про італійську кухню в авторському прочитанні і про людей, відкритих світу. Співзасновник кафе, Ольга Насонова, давно мріяла відкрити заклад в історичному центрі столиці, де кожен день будуть збиратися галасливі компанії заради смачної їжі та розмов без гаджетів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Філософію закладу втілив у меню шеф-кухар Володимир Холодюк, який раніше працював у ресторані «Итальянская редакция». В заклад готують страви знайомі страви італійської та авторської кухні в незвичайному виконанні: піцу, пасту, ризото з морепродуктами, хумус, салати, тако, різноманітні сети на компанію і десерти. Зранку киян запрошують на свіжу випічку та ароматну каву. В гостях у Extravert City Cafe ви спробуєте знайомі страви в незвичайному виконанні. Наприклад, пасту болоньєзе з бараниною (125 грн), еклери з печеними перцями і пекоріно (79 грн), вирізку з телятини з кремом із селери (199 грн) та гарбузовий крем-суп з цибульними равіолі (99 грн).

Коктейльну карту розробив вельми досвідчений бар-менеджер Костянтин Бойко, який є бренд-амбасадором компанії Diageo. Класичні коктейлі ви можете запитати у офіціанта, але ми рекомендуємо спробувати щось авторське — Forest Bee Knees на джині з ялинковим медом (189 грн) або Copacabana на ромі з кокосовими вершками (189 грн).

Назва: Extravert City Cafe

Де: вул. Ярославів Вал, 30/18

Формат: гастрономічний бар

Бюджет: ₴₴

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi