Новий заклад. Дніпро: доступні морепродукти, контактний бар та авторські коктейлі в ресторан Mushlya - PostEat

пошук

Новий заклад. Дніпро: доступні морепродукти, контактний бар та авторські коктейлі в ресторан Mushlya
25-03-2025 0 175


Де: вул. Дмитра Яворницького, 72А

Години роботи: 11:00-22:00

Instagram

Сіфуд-ресторан Mushlya від компанії GastroFamily Олени Борисової відкриють у Дніпрі 26 березня. З нагоди відкриття всіх гостей пригощатимуть устрицею Fine de Claire з лимоном та келихом ігристого за чекін. Mushlya — це мережа демократичних сіфуд-ресторанів. Перший заклад відкрили у 2018 році на Хрещатику, наразі в Києві працює 7 закладів та по одному — у Ірпені та Лісабоні. 

Заклад в Дніпрі працює на умовах франшизи. Власники франшизи — партнери Дмитро, Сергій та Володимир — в хореці понад 10 років, переїхали до Дніпра з початком повномасштабного вторгнення. Ресторан знаходиться в історичній будівлі кінця XIX століття — прибутковому будинку сім’ї Ільйових.  Інтер’єр Mushlya нагадує інші ресторани мережі: тут багато неону та світла, стіни викладені мушлями устриць, які з’їли гості у інших закладах. Картини для Mushlya написала художниця із Бахмута.

За меню відповідала бренд-шеф Mushlya Віталія Баламут, коктейльну карту для закладу в Дніпрі розробив Валерій Лопотуха. Тут пропонують устриці з лаймом, мідії в бельгійському стилі, легкі закуски, плато на компанію та роли. Є також паста і ризото з морепродуктами.

«Кожен заклад Mushlya має власний характер та певні особливості, на які впливає локація та аудиторія. Ресторан у Дніпрі розташований між двома театрами — це місце для зустрічей та келиха ігристого перед виставою. В дніпровській Mushlya ми встановили контактний бар і розробили широку барну карту з авторськими коктейлями», — Олена Борисова, CEO та власниця GastroFamily

Зокрема, в меню є тікі-коктейль Polovetska Baba у келиху від українського бренду BARTA, який у точності відтворює 800-річну кам’яну бабу з Ізюмщини. Це пряма відсилка до музею Яворницького у Дніпрі, де зберігається одна з найбільших у світі колекція кам’яних скульптур кочових племен. Зараз сюди евакуюють кам’яних баб з прифронтової зони, щоб вберегти їх від обстрілів.

Дещо з меню:

  • Кав’яр форелі з місо-маслом з вугром та хлібом на заквасці — 299 грн
  • Холодне плато з морепродуктів — 999 грн
  • Рол Pink з лососем, тунцем і тигровими креветками без рису — 589 грн
  • Коктейль Boulevardier — 229 грн
  • Коктейль The pearl of the ocean — 259 грн

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Дніпра:

Новий заклад. Дніпро: ресторан грецької кухні SEA U

Новий заклад. Дніпро: шаурма та круасани у CRÖNER

Новий заклад. Дніпро: ресторан-пекарня Blanka Bakery біля парку Шевченка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi