Новий заклад. Ірпінь: ресторан європейської кухні The Social - PostEat

пошук

Новий заклад. Ірпінь: ресторан європейської кухні The Social
12-01-2024 0 1111


The Social

Де: м. Ірпінь, вул. Університетська, 3/7

Формат: ресторан європейської кухні

Контактний номер: +380730008707

The Social — ресторан європейської кухні, що відкрився в центрі Ірпеня, з видом на Центральний парк. Атмосферність і затишок в закладі створені теплим освітленням, текстурами текстилю і різноманітним декором. В авторському дизайні поєднані класичні елементи з елементами модерну, що переплітаючись, створюють унікальну атмосферу. Авторський декор барної стійки і міні-виставка картин Євгена Клименко підкреслюють характер інтер’єру і дають можливість насолодитись мистецтвом.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню можна знайти варіанти сніданків, які подаються цілий день і страви основного меню. Також є вибір home-made паст, які створюються вручну з використанням італійської семоли. Любителі морепродуктів можуть скуштувати ризото з королівськми креветками, запечені лангустіни і карпачо з восьминога. В ресторані можна відкрити для себе крафтові алкогольні і безалкогольні коктейлі або обрати келих вина з влучно підібраної винної карти. З понеділка по четвер з 12:00 по 18:00 проходить Happy hour, коли пропонують спеціальні ціни на обрані крафтові коктейлі та знижки на вина.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Брускети з тигровою креветкою — 140 грн,
  • Home-made страчатела з трюфелем — 195 грн,
  • Запечений Брі брюле — 320 грн,
  • Пікантний салат з печеним буряком і козиним сиром — 190 грн,
  • Ризото з королівськими креветками — 290 грн,
  • Тальятелле з білими грибами — 280 грн,
  • Філе качки з пюре з батату і вишневим соусом — 410 грн,
  • Запечені солодкі сирники з вишневим соусом — 190 грн,
  • Солодкий френч тост з кремом і морозивом — 210 грн,
  • Скрембл з креветками — 280 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi