Новий заклад. Івано-Франківськ: італійська пінца за авторськими рецептами у Corassini by Roberto - PostEat

пошук

Новий заклад. Івано-Франківськ: італійська пінца за авторськими рецептами у Corassini by Roberto
30-01-2024 0 740


Corassini by Roberto

Де: м. Івано-Франківськ, Фортечний провулок, 1

Формат: ресторан італійської кухні

Години роботи: щодня з 12:00 до 23:00

Контактний телефон: +380959145252

INSTAGRAM

Corassini by Roberto – ресторан італійського кухні, де можна скуштувати страви, рецепти яких передані через два покоління бренд-шефа Роберто Амаролі. В закладі відтворили італійську атмосферу гостинності: теплі тони й затишний текстиль, відкрита кухня та бар із лабораторією, де є великий асортимент алкогольних напоїв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Поки ви обираєте замовлення, вам запропонують наповнити келих вином, витриманим у бочках, та розпочати трапезу зі справжньої пінци. У меню ви побачите великий вибір італійських страв. Авторська пінца, паста та ризото, перші та основні страви, десерти, авторські коктейлі та винна карта.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Кожен вид пасти тут виготовляють самостійно з використанням давніх італійських рецептів. Що стосується пінци, то її готують із особливої суміші борошна 4 сортів та унікальних італійських дріжджів. Всі інгредієнти для коктейлів бармени Corassini підготовлюють заздалегідь у своїй лабораторії, а поєднання смаків міксують на барі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Пінца Прошуто Крудо — 220 грн,
  • Пінца Салямі Качаторе — 185 грн,
  • Салат з томленою грушею та панчетою — 240 грн,
  • Тар-тар з морозивом пармезан — 298 грн,
  • Равіолі з кроликом, білими грибами і цукіні — 270 грн,
  • Різотто з шафраном і качиним рагу — 250 грн,
  • Курча по-тосканськи — 260 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi