пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: вул. Соломʼянська, 16
Години роботи: пн-пт 11:00-22:00, сб-нд 11:00-23:00
Контактний телефон: +380983959578
«Чотири чебуреки Prosecco bar» — це унікальні страви з локальних продуктів, до яких подають розливне просеко або крафтове пиво. Тут ви знайдете нежирні чебуреки з інноваційним тістом та авторськими начинками. Рівно 5 років мережа робила це у Львові, віднедавна у Франківську, і ось вона в Києві, на Солом’янській, 16.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Що привезли до столиці львів’яни та їхні київські партнери Олександо Гарний і Олег Фролов? Чебуреки та янтики світлого обсмажування (спеціальна технологія). Великий вибір начинок у них — від класичних м’ясних до 5 сирів, креветки, качки, білих грибів, батата, вишні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Боули та супи, серед яких є страви української, близькосхідної та азійської кухонь. Кримськотатарські страви плов, шурпа чи татараш — як і чебуреки, вони адаптовані й творчістю кухарів «ЧЧ» перетворені на щось нове, цікаве і сучасне.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У карті напоїв, крім просеко, є пиво як від львівських, так і київських виробників, авторські коктейлі та цікаві українські вина, зокрема органічні.
У кожному з п’яти закладів мережі є спеціальний чебурек, 100 відсотків від продажу якого ідуть на ЗСУ. У Києві на Солом’янці це чебурек із яблуками та корицею. Можна вважати його першим специфічно солом’янським чебуреком.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi