Новий заклад. Київ: китайська кухня в Jacky China bistro у ТРЦ «Respublika Park» - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: китайська кухня в Jacky China bistro у ТРЦ «Respublika Park»
23-02-2024 0 1256


Де: м. Київ, Кільцева дорога, 1, ТРЦ «Respublika Park», 2 поверх (зона фуд-корту)

Формат: бістро китайської кухні

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Контактний телефон: +380671061050

Instagram

Jacky China. bistro — новий заклад китайської кухні у зоні фуд-корту на 2 поверсі ТРЦ «Respublika Park». Як розповідають у закладі, бістро відкрила Джекі — амбасадорка гастрокультури Китаю у Києві, яка виросла в Америці, але за програмою обміну студентів мала нагоду пожити у Китаї. Інша культура споживання, поєднання смаків та традиції приготування їжі вразили Джекі й вона вирішила поділитися набутими скарбами з українцями.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Великий вибір страв як на справжньому китайському ринку за єдиною ціною – 69 грн за 100 г. Курка у кисло-солодкому соусі, тріска з кораловим грибом та овочами, мікс морепродуктів у кокосовому молоці, смажений рис з куркою або креветками, креветки з ананасами, курячі крильця в соусі світ чилі чи у кисло-солодкому, смажена локшина з куркою або креветками, гедза, неми, китайський кисло-солодкий суп або Том Ям та багато інших страв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Також у меню Jacky China. bistro пропонують готові страви за фіксованою ціною: качка по-пекінськи з овочами, філе тріски з кораловим грибом, качина ніжка конфі з паровим рисом, куряча ніжка конфі з квасолею по-сичуанськи та шиїтаке.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Із напоїв можна спробувати різноманітні Bubble tea (манго-малина, чорниця-манго, яблуко-ківі, кава-карамель, гранат-бузина) або фірмові лимонади: «Джекі», імбирний та цитрусовий. В меню є окрема категорія бару, де можна обрати інші алкогольні та безалкогольні напої.

Дещо з меню:

  • качка по-пекінськи з овочами — 285 грн,
  • філе тріски з кораловим грибом — 325 грн,
  • куряча ніжка конфі з квасолею по-сичуанськи та шиїтаке — 225 грн,
  • реберця запечені в ягідному соусі з маринованою капустою — 235 грн,
  • гедза парові з качкою — 95 грн,

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: ресторан Novella на Подолі

Новий заклад. Київ: ресторан європейської кухні «Думки на смак» на Антоновича

Новий заклад. Київ: суші-кіоск Shibuya на Великій Васильківській

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi