пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: «Глек»
Де: вул. Велика Житомирська 6/11
Формат: ресторан сучасної київської кухні
Години роботи: пн-пт: 8:00–23:00, сб-нд: 10:00–23:00.
Бюджет: ₴₴
8 липня відкрив свої двері ресторан сучасної київської кухні «Глек». Ресторан «Глек» — це про смачну їжу, гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Творці цього проєкту — молоді кияни: завзяті й відкриті, талановиті й креативні. «Нашому головному дизайнерові 20 років, і він відстоював кожен відтінок в інтер’єрі. А кухня! Її створюють ті, хто виріс на кращих світових кулінарних школах, з YouTube та Instagram, у подорожах за кордон, у різноманітті українських й імпортних продуктів та смаків», — розповідають редакції PostEat у закладі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Шеф-кухар Андрій Северенчук поєднує неймовірні смаки сезонних локальних продуктів, і саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів смачних, рідних страв у вишуканій інтерпретації. У закладі пропонують сніданки — київський сирник із маринованим персиком і топленим мусом (155 грн), горіховий рисовий пудинг із крем-брюле й черешнево-ревеневим конфітурами (155 грн), яєчну кашу із шматочками підкопченої шинки та батоні (175 грн). В ресторані є власна пекарня й власне морозиво — особливо в «Глеку» пишаються фірмовим морозивом «Київський торт».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Талановитий, завзятий бармен Віталій Колпачев творить абсолютно фантастичний світ коктейлів і кожному гостю запропонує саме той напій, який найкраще розкриє його настрій. Окрім коктейлів у барній карті ресторану є натуральні сидри, міцні напої, а також українські та європейські вина келихами та у пляшках.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
«Ми запрошуємо всіх киян та гостей міста до нас! Смакувати, насолоджуватися, відпочивати. Ми відкриті серцем», — говорять у закладі.
Дещо з меню:
Фото: «Глек»
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Новий заклад. Київ: сучасна індійська кухня у карі-барі Delhi Delhi на Великій Васильківській
Нове місце. Київ: гастробар «Барсук» від Дмитра Борисова на Солом’янці
Новий заклад. Київ: фудмаркет Tin Tin Food Spot від команди Іллі Сьоміна та Влада Максимова
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi