Новий заклад. Київ: ресторан сучасної київської кухні «Глек» на Великій Житомирській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторан сучасної київської кухні «Глек» на Великій Житомирській
17-07-2020 0 2617


Назва: «Глек»

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Формат: ресторан сучасної київської кухні

Години роботи: пн-пт: 8:00–23:00, сб-нд: 10:00–23:00.

Бюджет: ₴₴

8 липня відкрив свої двері ресторан сучасної київської кухні «Глек». Ресторан «Глек» — це про смачну їжу, гастрономічні відкриття, про фудпейрінг з винами і напоями. Творці цього проєкту — молоді кияни: завзяті й відкриті, талановиті й креативні. «Нашому головному дизайнерові 20 років, і він відстоював кожен відтінок в інтер’єрі. А кухня! Її створюють ті, хто виріс на кращих світових кулінарних школах, з YouTube та Instagram, у подорожах за кордон, у різноманітті українських й імпортних продуктів та смаків», — розповідають редакції PostEat у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Шеф-кухар Андрій Северенчук поєднує неймовірні смаки сезонних локальних продуктів, і саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів смачних, рідних страв у вишуканій інтерпретації. У закладі пропонують сніданки — київський сирник із маринованим персиком і топленим мусом (155 грн), горіховий рисовий пудинг із крем-брюле й черешнево-ревеневим конфітурами (155 грн), яєчну кашу із шматочками підкопченої шинки та батоні (175 грн). В ресторані є власна пекарня й власне морозиво — особливо в «Глеку» пишаються фірмовим морозивом «Київський торт».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Талановитий, завзятий бармен Віталій Колпачев творить абсолютно фантастичний світ коктейлів і кожному гостю запропонує саме той напій, який найкраще розкриє його настрій. Окрім коктейлів у барній карті ресторану є натуральні сидри, міцні напої, а також українські та європейські вина келихами та у пляшках.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Ми запрошуємо всіх киян та гостей міста до нас! Смакувати, насолоджуватися, відпочивати. Ми відкриті серцем», — говорять у закладі.

Дещо з меню:

  • літній борщ з грибами – 125 грн,
  • кабачкові оладки з грибним паштетом – 155 грн,
  • солодові вафлі з паштетом – 155 грн,
  • салат із рапанів з молодим буряком та смородиною – 175 грн,
  • котлета по-київськи з паленою капустою – 225 грн,
  • рибні котлетки з селеровим кремом і зеленим горошком – 225 грн,
  • парові вареники з м’ясом зі стрілками часнику – 135 грн.

Фото: «Глек»

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад. Київ: сучасна індійська кухня у карі-барі Delhi Delhi на Великій Васильківській

Нове місце. Київ: гастробар «Барсук» від Дмитра Борисова на Солом’янці

Новий заклад. Київ: фудмаркет Tin Tin Food Spot від команди Іллі Сьоміна та Влада Максимова

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi