Новий заклад. Київ: ресторан з кухнею сучасної України «Любов та люди» на Печерську - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторан з кухнею сучасної України «Любов та люди» на Печерську
19-06-2023 0 2364


Де: вул. Предславинська, 44 (ЖК Французький квартал 2)

Формат: ресторан з кухнею сучасної України

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Контактний телефон: +380970905090

Ресторан з кухнею сучасної України «Любов та люди» відкрив свої двері минулого тижня на Печерську в ЖК «Французький квартал-2». Власниця та ідейна натхненниця проєкту Юлія Саєнко. «Працювати, святкувати події, проводити зустрічі, насолоджуватися моментом, надихатися естетикою, смачно їсти – ми подбали про все», — розповідають у закладі. Заклад працює в родинному форматі, тому тут є дитяче меню та облаштована сучасна та безпечна дитяча кімната для наймолодших гостей.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню від шефа Володимира Поповича та інтер’єр закладу від дизайнерки Яни Сокірко об’єднані загальною ідеєю любові до кожного гостя. В меню ви знайдете неочікувані поєднання локальних продуктів та страви, що не є типово українськими, але вже стали невід’ємною частиною гастрономічного життя столиці. Тут є і паста, і рамен, і хумус з солодким м’ясом і український рібай. Захопливим початком вашого знайомства з меню стане хліб власного виробництва з запашним маслом.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Також в «Любов та люди» готують сніданки щодня з 10:00 до 13:00: перлотто з артишоками та яйцем пашот, аво тост з печеним бурячком або оладки з цукіні та кіноа. Різноманіття здорових солодощів можуть стати корисним та приємним компліментом близьким чи колегам. В барній карті — класичні та авторські коктейлі, вина та міцний алкоголь, кава та лимонади.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Гречаний багет з пармезаном та часником – 135 грн,
  • Перлотто з артишоками та яйцем пашот – 295 грн,
  • Хумус з солодким мясом – 290 грн,
  • Боул з фермерською тилапією та з птітімом – 410 грн,
  • Погач з бараниною карі – 365 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: винний бар та магазин «Льо» на Великій Житомирській

Новий заклад. Київ: стрітфуд Yosai Street Market на Арсенальній

Новий заклад. Київ: необістро Finns в X-park у парку «Муромець»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi