Новий заклад. Київ: тако з кактусом та автентичні мексиканські страви в El Gordo - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: тако з кактусом та автентичні мексиканські страви в El Gordo
28-05-2021 0 1796

Мексиканський стріт-фуд заклад El Gordo розпочинає роботу в Києві. Як зазначають, в закладі вперше в Україні готують страву з мексиканського кактуса нопаль – тако нопалез. Також пропонують кесаділью, буріто, чурос, такітос (скручені в трубочку тако й обсмажені у фритюрі) та гуакамоле. Для всіх тако використовують справжню мексиканську тортилью з кукурудзяного борошна.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ідейним натхненником закладу став сеньор Гордо з маленького містечка Тихуана – яскравий мексиканський дідусь-космополіт, який обожнює готувати національні автентичні страви Мексики. Як кажуть власники закладу, його мета – познайомити якомога більше українців з колоритом мексиканських страв та навчити їх розуміти свою кухню, наповнену різними смаками.

Зараз ресторан працює в тестовому режимі. Офіційне відкриття El Gordo відбудеться в червні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ціни:

— тако від 36 грн (курка, яловичина, риба, креветки, кактус)

— буріто від 89 грн

— фрі з додатками від 79 грн

— кесаділья від 99 грн

— чурос — 39 грн (зі згущенкою або вишневим соусом)

Де: вул. Велика Васильківська, 16

Години роботи: 10:00-00:00

Формат: стріт-фуд заклад

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi