Новий заклад. Київ: «Чакри» – сучасний український ресторан на Ярославому Валу - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: «Чакри» – сучасний український ресторан на Ярославому Валу
19-09-2023 0 2012


«Чакри»

Де: вул. Ярославів Вал, 23-А

Години роботи: щодня з 12:30 до 23:00

Контактний телефон: +380688737878

На місці азіатського ресторану Chang відкрилась українська сучасна ресторація «Чакри». Рішення про зміну концепції власникам далось не легко, адже багато гостей щиро сумують за Фо бо та іншими бестселерами закладу, але концепція ресторану Chang виявилася особливо вразливою і постраждалою від інтенсивного росту курса долара, стрімкого росту цін та наявності імпортного товару в необхідній кількості і якості. Але власники обіцяють повернутися з цією концепцією після Перемоги. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Тож, 16.09.2023 відкрила свої двері ресторація Чакри, новий концепт про знайому та зрозумілу нам всім з дитинства, смачну українську кухню. В Чакрах використовують сучасні техніки в приготуванні страв та максимально залучають локальні фермерські продукти», — розповідають у закладі.

В меню представлено три види борщу, смажені та відварені вареники, сет з пʼяти видів сала, тюлькаброт, парфе з білого баклажана, котлетка-бар та свинячі реберця з пʼяними томатами та інші страви.

Дещо з меню: 

  • Борщ червоний з телятиною — 265 грн,
  • Генеральський сало сет — 490 грн,
  • Вареники з мʼясом та сметаною з Чилі пластівцями — 225 грн,
  • Котлета по-київськи з сиром сулугуні та халапеньо та морквяне велюте — 365 грн,
  • Смажена картопля з генеральською солониною — 265 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: сіті-кафе Avalon Cafe на Леонтовича

Новий заклад. Київ: кав’ярня Bo.Coffee у ЖК «Світлопарк»

Новий заклад. Київ: сімейне кафе Bloom в ЖК «Ліко-град»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi