Новий заклад. Київ: кафе Esco.bar на Теремках - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: кафе Esco.bar на Теремках
22-10-2024 0 419


Де: м. Київ, ЖК Respublika, вул. Соломії Павличко, 2

Формат: кафе

Години роботи: пн-пт 08:00 — 23:00, сб-нд 09:00 — 23:00

Instagram

Новий заклад мережі від київських рестораторів Юлії Панець та Владислава Сипячова вже працює в ЖК Respublika в тестовому режимі. В дизайн вклали чимало сміливих рішень, які, як вважають власники, передають стан життя українців сьогодення.

Інтер’єр вражає не тільки сучасними меблями від українських виробників, а і арт об’єктами, як, наприклад, створені для закладу картини від талановитої художниці Юліанни Верби з керамікою, що є символом матеріалізації енергії, яку ми культивуємо. 

Кафе має просторий контактний бар та неймовірно смачну коктейльну карту: від класики до твістів та авторських напоїв, в тому числі, пропонуючи гостям безалкогольні коктейлі. У меню чимало авторських позицій зі сніданків, гарячих основних страв та закусок, десертів, цікава коктейльна та винна карти. Цікава зона діджея з подіумом, полиці з вініловими платівками, приємні теплі тони в поєднанні з яскравими деталями та зручний зал.

Заклад пет френдлі і чекає не тільки на гостей, а і на їхніх хвостиків. Більше того, допомога чотирилапим друзям – одна із цінностей бренду, тому гості можуть приєднатись до ініціативи “Хвостатий десерт”, весь прибуток з якого власники перераховують в фонд Хвостата банда в підтримку собачкам.

Дещо з меню:

  • Хешбраун з грибами шимеджі та сиром — 250 грн,

  • Панкейки з фісташковим кремом — 250 грн,

  • Грильована курочка на подушці з кус-кусу з овочами — 240 грн,

  • Коктейль на основі джину Bramble – 220 грн,

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: французьке бістро Le Petit Chаteau в Кріпосному провулку

Новий заклад. Київ: міське кафе «Шибеник» на Подолі

Новий заклад. Київ: паб «Хвиля» на Басейній

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi