Новий заклад. Київ: кафе італійської кухні Frumento на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: кафе італійської кухні Frumento на Подолі
28-06-2023 0 2348


Де: вул. Петра Сагайдачного, 37

Формат: кафе італійської кухні

Години роботи: щоденно з 10:00 до 22:00

Контактний телефн: +380674593333

В тестовому режимі розпочало роботу кафе італійської кухні Frumento. Заклад знаходиться в історичному центрі міста, на Подолі, та пропонує своїм відвідувачам насолодитися класичними італійськими стравами, приготовленими з кращих крафтових українських продуктів. «Слово «frumento» італійською мовою означає «пшениця». Впізнаваний колосок у логотипі кафе — символ багатства та родючості землі, говорить про те, що головним продуктом закладу є хліб та випічка!», — розповідають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Неймінг, айдентику та дизайн Frumento розробляли YUDIN Design. Інтер’єр кафе є гармонійним поєднанням елементів, властивих італійській та українській культурам. Дерев’яні меблі, мазані стіни, традиційні візерунки та декоративні елементи допоможуть вам відчути неповторну атмосферу обох народів. При вході в кафе ви відразу помічаєте глиняний посуд, розставлений на полицях та столиках, що надає автентичності та затишності місцю. Рушники, яскраві та барвисті, прикрашають столи та стіни, додаючи національного колориту. Інтер’єр кафе наповнений символами та народними традиціями двох різних, але дуже близьких за духом культур. Декоративне освітлення створене у вигляді світильників, які нагадують тісто, розкочене качалкою, та сито, в яких просіюється борошно.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню ви знайдете сніданки, які готують до 13:00 — солодка та солона вівсяна каша, оладки з амарантом, солоні сирники з беконом, кукурядзіен суфле з грибами та сніданок з яйцями і пастою з квасолі. Також в меню 8 видів піци, паста та ризото, карпачо і тартар, салати, кілька основних стра з риби та м’яса.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • кукурудзяне суфле з грибами — 179 грн,
  • карпачо з качиної грудки з апельсиновим гелем — 199 грн,
  • піца капрічоза — 299 грн,
  • паста неро з креветкою — 299 грн,
  • сом з картоплею та соусом із запеченого перця — 329 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: паназійська кухня та авторські коктейлі в барі Lou Lou на Бессарабці

Новий заклад. Київ: міське кафе Rabbit Hole на Еспланадній

Новий заклад. Київ: ресторан зі скандинавськими стравами Kattegat на Шота Руставелі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi