Новий заклад. Київ: кафе сучасної української кухні «За Шафою» на Виноградарі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: кафе сучасної української кухні «За Шафою» на Виноградарі
28-08-2023 0 1035


За шафою

Де: Проспект Правди, 51 (ЖК «Варшавський Плюс»)

Формат: кафе з сучасною українською кухнею

Години роботи: пн-чт 08:30-21:30, пт-нд 09:00-22:30 (кухня щодня з 9:00 до 21:00)

На початку серпня на Виноградарі відкрився новий заклад — кафе «За Шафою», де готують страви сучасної української кухні. Заклад просторий, з гарною тихою музикою — ідеальне місце, щоб зустрітися з друзями, попрацювати та смачно поїсти. В основі страв використовуються локальні продукти, вирощені на невеличких українських фермах.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Поснідати можна свіжоспеченими круасанами, сирниками з сезонними ягодами, омлетом з фермерським витриманим сиром, авокадо-тостом з квасолею, лососем та горіховою олією, а також гречкою з українським беконом, молодим горошком та яйцем. Є в меню і гарячі страви — свиняча корейка та голець, який подають з кабачком та каперсами бузини. Особливе місце займає борщ — його подають з крафтовим хлібом та органічною сметаною. Крім цього можна замовити три види сала — печене, копчене та солене зі спеціями. До вина пропонують мікс чері з витриманим качота та фермерські сири з медом. Також є великий вибір десертів та випічки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Сирники з ягодами — 180 грн,
  • Сирний Омлет — 185 грн,
  • Гречка з копченим беконом, молодим горошком та яйцем — 165 грн,
  • Авокадо тост — 265 грн,
  • Борщ — 260 грн,
  • Голець — 325 грн,
  • Сирна тарілка — 180 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: «Центр Шаурми» на Позняках

Новий закалад. Київ: бар «Басамани» на Подолі

Новий заклад. Київ: бар з крафтовим пивом Konteyner X на Чикаленка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi