Новий заклад. Київ: міський бар Broen на Великій Васильківській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: міський бар Broen на Великій Васильківській
29-08-2022 0 1270


Де: вул. Велика Васильківська, 48

Формат: міський бар

Бюджет: ₴₴

Години роботи: 13:00 до 21:30 (тестовий період)

29 серпня розпочав роботу міський бар Broen, що в перекладі за скандинавської означає «міст». «Це місце зустрічі в Києві, де знайдеш друзів зранку, з’їси з ними великий сніданок, або візьмеш каву з собою, або купиш пляшку улюбленого ігристого в міні-крамничці в обід, вип’єш 5 видів gin-tonic на барі, спробуєш відібране червоне або на затишній терасі з видом на Велику Васильківську прикінчиш черговий “Aviation”, потанцюєш під Radiohead, вислухаєш в бармена історію створення коктейлю “Negroni” і так далі», — розповідають у закладі.

Broen — це міський бар, який знаходиться на Великій Васильківській, 48. Співвласник проєкту — Євген Білоусов (Blur Coffee, WhaiThai, Octo Tower). Два рівні закладу розділили за функціями: на першому передбачені закуски та напої із собою та кілька посадкових місць, а на другому – основна посадка, відкритий бар і кухня, а також балкон із краєвидом на планетарій і костел святого Миколая. У закладі 101 посадкове місце, включно зі столами на відкритому балконі. В інтер’єрі змішення скандинавського стилю з сучасним американським. Приміщення обставили вінтажними та реставрованими столами та стільцями, включно з кількома комунальними столами на другому поверсі, а також зеленим диваном. Ще частину меблів і світильники на стелі повторно використовують із промислових будівель.

Бар менеджер Broen Bar — Дмитро Коломієць, він також бренд-амбассадор брендів Diageo Reserve в Україні та переможець і фіналіст багатьох конкурсів барменів. Окрім класичної коктейльної карти та вина протягом дня гостям пропонуватимуть «пунш дня», уже заготували низку поєднань, які пропонуватимуть за прикладом «супу дня» по 100 гривень за порцію.

Кухня зі сніданками та іншими улюбленими стравами ставить шеф Максим Огнєвий, який вже працював над меню в Octo. Максим зв’язав своє життя з кухнею 11 років тому і по цей день закоханий в неї. Деякий час працював шефом у Швеції, здобувши європейського досвіду повернувся до України, щоб втілювати в нашій країні свої навички та розвивати споживання смачної та зрозумілої їжі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • брускетта з моцарелою та томатами — 135 грн
  • запечений камамбер в тісті зі смородиною — 225 грн
  • соте кальмара з картоплею — 200 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi