Новий заклад. Київ: ресторан морозива Gelarty restaurant & gelateria на Князів Острозьких - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: ресторан морозива Gelarty restaurant & gelateria на Князів Острозьких
29-01-2025 0 278


Де: вулиця Князів Острозьких, 8В

Години роботи: пн — пт з 09:00 до 22:00, сб — нд з 10:00 до 22:00

Instagram

В середині січня неподалік станції метро «Арсенальна» відкрився Gelarty restaurant & gelateria – заклад найбільшого українського виробника крафтового морозива Massimo Gelarty. Принципи виробництва Gelarty – виключно натуральні інгредієнти, жодних синтетичних ароматизаторів, барвників та емульгаторів. Наразі це єдиний в Україні ресторан морозива, де готують повноцінне меню, всі страви якого – закуски, салати, супи, пасти, м’ясо, риба, – сервірують з гастрономічним морозивом. 

Крім того, Gelarty restaurant & gelateria – єдиний заклад, де морозиво, в тому числі алкогольне та без цукру, готують при гостях за допомогою міксерів та рідкого азоту. Також тут пропонують фантастичну колекцію десертів та суші з морозива, ескімо та сорбетті, морозиво кУльками та у форматі to go у скляних баночках, які зручно купити із собою.

Gelarty restaurant & gelateria – єдиний ресторан, в коктейльній карті якого є ціла колекція алкогольних коктейлів, для приготування яких використовується морозиво, – коктейлі gelarty style. Тут також пишаються кавою, яку варять із купажів та моносортів, спеціально підібраних та обсмажених для наших закладів. Окрім італійської класики та фільтра, готують фірмові афогато та каву глясе.

Дещо з меню:

  • тартар з лосося з морозивом з лимона та базиліку — 435 грн,
  • гарбузовий крем-суп з морозивом з горгонзоли — 150 грн,
  • ризото з грибами та морозивом з трюфеля — 350 грн,
  • філе курчати на морквяному пюре з соусом зі свіжих кумкватів та морозивом з яблука та гірчиці — 270 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi