Новий заклад. Київ: смузі боули та авторські напої в кафе Zемляне на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: смузі боули та авторські напої в кафе Zемляне на Подолі
25-05-2020 0 2310


Назва: Zемляне

Де: вул. Межигірська, 20

Формат: кафе

Бюджет: ₴

17 травня в тестовому режимі розпочало роботу кафе «Zемляне», заклад знаходить на Подолі. Власниці закладу — дві подруги, які пів року тому вирішили відкрити простір, в якому кожен землянин буде почувати себе комфортно. «Місце для людей, які люблять себе, один одного та нашу планету», — підкреслюють власниці Катя та Валя. Власниці закладу мріяли відкритися саме на Подолі, бо він надихає і збирає найкрутіших, найкреативніших людей міста. Власниці закладу працюють в кав’ярні удвох та власноруч готують напої.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В кафе «Zемляне» готують каву та цікаві авторські напої, для яких самостійно готують корисні сиропи та шоколадну глазур. До напоїв можна замовити смузі боули, корисні тости та vegan десерти без цукру.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Також в кафе «Zемляне» дотримуються zero waste правил. «Рік тому ми звернули увагу, що наша планета потребує більше піклування. Тому вирішили сортувати пластик у повсякденному житті і перейти на свідоме споживання. Проте ми зіткнулись з проблемою —- в Києві дуже складно знайти еко-магазин з товарами для багаторазового використання. Тож ідея доповнити кав’ярню zero wаstе та еко-товарами сформувалася із власної потреби. Окрім продажу товарів ми приділяємо окрему увагу сортуванню та утилізації мусору. Тетра-паки та горнятка ми здаємо на переробку», — розповідають власниці закладу.

Дещо з меню:

Аво-тост – 85 грн;

Горіховий смузі боул – 115 грн;

Шоко смузі – 65 грн;

Еспресо – 30 грн;

Горіховий лате – 48 грн;

Лимонад – 20 грн.

Фото: Дмитро Мунтян

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новий заклад: класична кава та фільтр в кав’ярні Coffee Kiosk на Березняках

Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна перезапустять київський «Стейкхаус»

Новий заклад. Київ: кавова класика та десерти в Native coffee на Льва Толстого

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi