Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна перезапустять київський «Стейкхаус» - PostEat

пошук

Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна перезапустять київський «Стейкхаус»
20-05-2020 0 3363


Київські ресторатори Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна (Holy Burger, «Хлебный», Yellow Truck) перезапустять ресторан «Стейкхаус» на Володимирській. Аліна Косічкіна розповіла в інстаграм, що зміниться у закладі та його команді.

«Досить неочікувано, але хочу презентувати вам наш новий ресторан. «Стейкхаус» працює вже два роки і доволі успішно. Особливі зміни тут не потрібні. Дизайном займався Денис Беленко і за два роки він не втратив актуальності», — йдеться у відео на сторінці Аліни.

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 

 

Хочу сообщить вам внезапность! ⠀ Тот самый Стейкхаус на Владимирской, 49а теперь наш! ⠀ И нет — мы не будем ничего в нем менять, просто сделаем чуть лучше ⠀ Если честно, перезапуск — это один из самых сложных путей открытия ресторанов. Потому что мы-то знаем, что скоро все будет хорошо, а вот доказать вам это сейчас — сложно. ⠀ Вся наша команда работает над тем, чтобы все тут было так, как мы привыкли. @slavababych сделает так, чтобы мы пили классный кофе, @artemlebedev38 будет отвечать за наши любимые коктейли, а @vladislavmarchuk печёт новый хлеб ⠀ И ещё одна важная новость — в Стейкхаусе будет отличная терраса! ⠀ Увидимся через неделю?

Допис, поширений Alina Kosichkina (@kosichkina)

Рестораторка розповіла, що за каву у закладі відповідатиме шеф-бариста Слава Бабич. Кухнею займатиметься шеф-кухар Олег Старун. Баром керуватиме Артем Лебедев. Аліна ділиться планами невдовзі поставити столи на літньому майданчику та перезапустити заклад.

Сторінки київського ресторану «Стейкхаус» на сайті «Ресторанів Савви Лібкіна» вже немає. Інформація про перший «Стейкхаус», який у 1998 році відкрили в Одесі доступна.

Фото: Instagram Alina Kosichkina

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Новый «Стейкхаус» — 1000 квадратных метров мяса в центре Киева

Нова локація: Yellow TRUCK зі стріт-фудом від Заходякіна та Косичкіної переїхав на нове місце

Новий заклад: свіжа випічка та сніданки у пекарні «Хлебный» на Хрещатику

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi