пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: HAKA MADA restaurant
Де: вул. Велика Васильківська, 136
Формат: ресторан суші та боулів
Години роботи: з 09:00 до 22:00
Бюджет: ₴₴
8 жовтня відкрився другий ресторан суші та боулів HAKA MADA restaurant, заклад знаходиться на Великій Васильківській недалеко від метро «Либідська». Це вже другий заклад в столиці, перший почав працювати на Жилянській цього літа. З японського HAKA MADA перекладається як «рисове поле». Інтер’єр закладу реалізували в екостилі з використанням натуральних матеріалів, дерева і живих рослин.
Засновниця ресторану Інна Дворська разом з бренд-шефом Павлом Рукомедою подружили суші та боули і показали правильне харчування нового формату. В основі меню ресторану HAKA MADA – метод здорової тарілки (боул). На сніданок з 9 ранку, які готують цілий день, пропонують тост з авокадо та слабосолоним лососем (227 грн), безглютенову вівсяну кашу на рослинному молоці (135 грн), зелений смузі боул (215 грн).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
На обід та вечерю пропонують японські страви, які готують на відкритій кухні: автентичний рамен з куркою або вугром (190/265 грн), суші, нігірі та роли, рибу і м’ясо на грилі (філе сібаса з соусом кокосовий карі та томатним табуле – 250 грн). Для веганів та вегетаріанців пропонують боул салати з кіноа, запечений батат з томатною сальсою (215 грн), гуакамоле зі спіруліною (165 грн) та багато інших страв без вмісту заборонених продуктів. Десерти в HAKA MADA restaurant готують без рафінованого цукру, його замінили кокосовим, тростинним, а також натуральними підсолоджувачами — медом, стевією, кленовим сиропом.
До страв пропонують соки свіжого віджиму, вітамінні шоти, смузі, сассі та кокосову воду. До вечері можна замовити традиційне японське саке або келих органічного чи біодинамічного вина.
Фото: HAKA MADA restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi