Новий заклад. Київ: європейські сніданки та азійський концепт в Chiba Sushi & More - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: європейські сніданки та азійський концепт в Chiba Sushi & More
15-11-2022 0 1213


Де: вулиця Предславинська, 42

Формат: ресторан азійської кухні

Бюджет: ₴₴₴

Години роботи: 09:00-20:00

Chiba Sushi & More — це новий проєкт з азійським концептом та європейськими сніданками від засновників мережі Par Bar. Ресторан кардинально відрізняється від своїх попередників, тут не буде кальянів та форматних вечірок, натомість увага концентрується на майстерністості кухарів, яскравих смаках Азії та особливій атмосфері комфорту. Ресторан отримав назву на честь японського міста Тіба.

В інтер’єрі використані натуральні матеріали та різноманітність текстур: мармур зі скам’янілостей різних сортів дерев, камінь, дерево, шкіра. Головною окрасою закладу, а також центром енергії є відкрита кухня. Мармуровий friendy стіл у центрі залу привертає особливу увагу — його прикрашає жива зелена композиція, а над стелею створено світлову інсталяцію у вигляді зграї риб.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

При створенні меню особливу увагу приділили грі з різними текстурами: м’якими, повітряними та хрусткими. Так, попкорн з гребінців легко поєднується в одній страві з гуакамоле та соусом том ям, а Ебі гедза з креветками подають у бульйоні Фо Бо. Найбільш популярним в меню обіцяє стати розділ суші та ролів — тут представлені як класичні поєднання, так і авторські варіації улюблених інгредієнтів. Сніданки готують цілий день, до них подають безлімітну фільтр каву.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Японський омлет з вугрем – 390 грн,
  • Крудо з дорадо та манго дресінгом – 280 грн,
  • Попкорн з креветок на гуакамоле та соусом том ям – 380 грн,
  • Гострий Kao Soy з курчам – 365 грн,
  • Вирізка з пряним рататуем – 430 грн.

Фото надані закладом, Facebook https://www.facebook.com/cchiba.sushimore/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi