пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: м. Львів, вул. Друкарська, 11
Формат: авангардна азійська кухня
Бюджет: ₴₴
Години роботи: 13:00-21:00
8 серпня в тестовому режимі розпочав роботу ресторан UTATI. Заклад знаходиться в центрі Львова на Друкарській, напрям визначають як «авангардна азійська кухня». За кухню відповідає шеф-кухар Олександр Цвігун (Kommuna Kitchen, фіналіст Master Chef Professionals). Дизайнерка інтер’єру Устя Антонюк.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
«UTATI — не про відтворення автентичності азійських рецептів, а про створення авторських страв з азійськими смаками. Ми хочемо доказати, що місце, куди приходять кулінарні критики не обов’язково має бути дорогим та недоступним звичайним людям. Вся суть в підході до їжі. Хочемо, щоб люди, які до нас приходять виросли від любителів цікавої їжі до людей, які розуміють їжу. Щоб бути максимально чесними і показати, що нічого не приховуємо, ми зробили відкриту кухню. З усіма бажаючими ми готові ділитися нашими секретами приготування», — розповіли в закладі.
В меню — два види рамену на рибному та м’ясному бульйоні, додатки до нього, закуски з риби, м’яса та овочів й два десерти. Наприклад, закуску баклжан/тофу, яку рекомендують для легкої вечері, готують так: баклажан маринують у соєвому соусі та кунжутній олії, тофу готують самостійно та разом з баклажаном підсмажують і перемішують з місо-карамеллю. Доповнююють це все кремом з цвітної капусти, додають повітряний рис, олію з кінзи та посипають пудрою з трав і щавлем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi