ОЛЕКСАНДР ЯКУТОВ / ALEX YAKUTOV - PostEat

пошук

ОЛЕКСАНДР ЯКУТОВ / ALEX YAKUTOV
31-03-2018 0 2967


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

ОЛЕКСАНДР ЯКУТОВ

Шефи мають спілкуватись між собою, комунікація завжди має бути присутня. В цьому плані дуже прогресивними є Штати: якщо один ресторан отримав в свій штат відомого шеф-кухаря з іншого ресторану – не буде скандалів, все буде йти далі. Це дуже сильно відрізняється від тих же англійців або італійців, де за таке можуть й горло перерізати. У нас всі спілкуються між собою, всі знають, хто де працював. Якщо не будемо спілкуватися – не буде ніякої культури. Якщо шеф замкнутий, сидить у себе на кухні, не хоче ні з ким контактувати – це шлях в нікуди. Треба комунікувати з іншими шефами. Саме завдяки комунікації розвивається культура.

ALEX YAKUTOV

Chefs must communicate with each other, and communication is a must. The US is very progressive in this respect: if one restaurant hires a famous chef from the other, there is no scandal, and everything is okay. It’s very different from the situation in England or Italy, where they can kill for doing such things. And in our country, there is good communication among chefs, everybody knows each other, and work experience is not a sensitive subject. The culture is impossible without communication. If a chef is unsociable, spends all their time in the kitchen, and doesn’t want to communicate with others, they’ll go nowhere. You should always communicate with other chefs. The culture develops through communication.

 

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

Замовити журнал можна за посиланням

 

Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL

СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN

ВОЛОДИМИР ТАШАЄВ

ҐІЯ ХУЧУА / ШОТІ

ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing

ІГОР КРАМАРЕНКО / MANU

ІГОР МЕЗЕНЦЕВ / FARSCH

КСЕНІЯ АМБЕР / SLOW PIGGY

МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi