Новий заклад. Львів: авторські делікатеси від Алекса Якутова в ресторані «М'ясо» в Emily Resort - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: авторські делікатеси від Алекса Якутова в ресторані «М'ясо» в Emily Resort
12-03-2024 0 1321


Де: Emily Resort, Львів-Винники, вул. Хмельницького, 9Б

Формат: «міцний» ресторан

Години роботи: пн-пт 17:00-23:00, сб-нд 15:00-23:00

Контактний телефон: +380935530484

Instagram

«М’ясо» — новий «міцний» ресторан, що розташований у самому серці комплексу Emily Resort посеред водойми.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Три стихії, які втілюються в закладі: енергія – м’ясо, як першоджерело сили, вода – огортає ресторан своїм спокоєм, а мальовничий пірс спалахує вогнями смолоскипів у вечірній час та відображається у воді, створюючи антураж тепла та затишку; вогонь, як третя домінуюча стихія – адже ми готуємо страви на грилі та у кам’яній печі на дровах з вогнем у серці.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Алекс Якутов – шеф-кухар ресторану, ведучий шоу «На ножах» і «Пекельна кухня» зустрічає гостей на open kitchen.

У меню: стейки сухого визрівання та альтернативні стейки (Україна та США), які готуються на унікальному грилі, розробленому за спеціальним замовленням шефа, ковбаси та сиров’ялене м’ясо власного виробництва, хліб з дров’яної печі та авторські делікатеси від шефа.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Хрусткі потапці з в’яленим салом та зеленою цибулею — 120 грн,
  • Пампухи з качкою та трюфелем на сіні — 360 грн,
  • Грибна юшка з печі під хрустким тістом — 200 грн,
  • Фермерська перепілка на грилі з каталонським шпинатом — 550 грн,
  • Біф Веллінгтон з трюфелем та соусом Бардоліно — 1200 грн,
  • Куряча ковбаска з курагою, фенхелем та соусом айолі — 400 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi