Новий заклад. Одеса: масло, хліб та вино в My.Butter на Катериненській - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: масло, хліб та вино в My.Butter на Катериненській
06-02-2024 0 787


Де: м. Одеса, вулиця Катериненська, 14

Формат: кафе-пекарня

Години роботи: щодня 09:00-23:00 (Siesta понеділок-п’ятниця 16:00-18:00)

Контактний телефон: +380505510817

Instagram

25 січня в центрі Одесі відкрився новий заклад скандинавської випічки, французької кухні та вина My.Butter — синергія цих трьох елементів втілює сам проєкт. Сам проект створений одеською компанією ТОКІ, яка створює та керує проєктами HoReCa (її проєкти як KITSA та «Три Барашки»).

«My.Butter — це можливість перевести подих, освіжити думки та насолодитися моментом. Місце, куди можна прийти на пізній сніданок, обідню зустріч з легким посмаком вина чи неспішну вечерю, що приємно здивує. Це нагадування зупинитися та відчути момент», — розповідають редакції PostEat у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В закладі з 09:00 до 14:00 готують більше десятка сніданків: сендвіч le Cellier у бріоші з сиром горгонзола, дольче, чеддер і гауда, скрембл з трюфелем та перцем каппі, сніданок з мортаделою або з анчоусами або з сирами. З 12:00 до 16:00 діє меню супів та закусок — можна замовити ліонський цибулевий суп, рієт з качиної ноги і курячого стегна, гребінець в топленому маслі з соусом біск. Основне меню діє з 12:00 до 22:00 — пропонують курча в засолених лимонах, ньокки та стейк із гриба ерінг, восьминіг з картоплею та соусом чімічуррі та яловичі щічки та равіолі з шпинатом та пармезаном.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В розділі випічки — кардамонові булочки, брауні з горіхом, лимонний кекс, яблуневий пиріг, марципановий тарт. Серед видів хліба, який печуть у My.Butter є класичний та цибулевий багет, пафіни, бріош, кунжутник та журавлинник. В барній карті класичні та авторські коктейлі, а також понад два десятки винних позицій.

Дещо з меню:

  • сендвіч le Cellier — 225 грн,
  • сніданок з мортаделлою — 195 грн,
  • скрембл з трюфелем та перцем каппі — 205 грн,
  • ліонський цибулевий суп — 195 грн,
  • гребінець в топленому маслі з соусом біск — 275 грн,
  • курча в засолених лимонах — 290 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Одеси:

Новий заклад. Одеса: кав’ярня «-break» в Аркадії

Новий заклад. Одеса: бістро HUNNY зі сніданками all day

Новий заклад. Одеса: бістро з італійською кухнею Lili Bistro в старому центрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi