Новий заклад. Одеса: бістро з італійською кухнею Lili Bistro в старому центрі - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: бістро з італійською кухнею Lili Bistro в старому центрі
15-12-2023 0 985


Lili Bistro

Де: м. Одеса, вул. Садова, 14

Формат: ресторан італійської кухні

Години роботи: з середи по неділю з 09:00 до 22:00

Контактний телефон: +380677281414

Команда з Bernardazzi зібралась разом та відкрила невеличке, але надзвичайно затишне Lili Bistro з італійською кухнею в старому центрі Одеси. Власники та вже перші гості лагідно називають Lili Bistro «маленькою Італією» — тут подають неаполітанську піцу на дровах, сніданки й десерти.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Смачні (натуральні та не тільки) вина з маленьких виноробень — куди ж без вина в італійському бістро? Окрім того, авторські коктейлі в барній карті, які були розроблені разом із другом закладу.

Також, заклад підтримує сучасних художників та творчість одеської молоді — картини, якими завішана стіна основного залу, були отримані в колаборації з Музеєм сучасного мистецтва.

Lili Bistro — це істинно сімейний бізнес: чоловік, бренд-шеф бістро, працює на кухні, дружина — менеджер в основній залі та у команді, а друг — розвиває винну галузь Lili. Це місце з душею та затишком і таку ж атмосферу команда та власники проектують і на гостей закладу.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Міні панкейки з вишневим соусом — 155 грн,
  • Печені перці з міксом з анчоусів, оливок, каперсів, петрушки — 159 грн, 
  • Тар-тар з телятини, грибний соус, в’ялені томати на коржі з піци — 215 грн,
  • Салат з сиром качокавалло — 215 грн,
  • Паста папарделле з качкою — 255 грн,
  • Сібас з цукіні, зеленим горошком, шпинат, соус на основі вершків та білого вина — 285 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi