Новий заклад. Ужгород: класичні донери та кебаби в To Lem Kebab - PostEat

пошук

Новий заклад. Ужгород: класичні донери та кебаби в To Lem Kebab
03-10-2023 0 1110


To Lem Kebab

Де: м. Ужгород, вул. Підградська, 40 

Формат: ресторан швидкого харчування 

Контактний телефон: +380667771730 

Години роботи: щодня 10:00-23:00 

Ресторан швидкого харчування «To Lem Kebab» відкрився 23 вересня в Ужгороді. Розташований неподалік від центру міста, за 10 хв. пішки від головної вулиці Ужгорода – вул. Корзо. Поруч із закладом – Ужгородський замок та парк Підзамковий.

«To Lem Kebab» працює також в форматі з собою та на доставку містом. У закладі є 8 столиків, де гості можуть розміститись разом зі своєю сімʼєю чи друзями та перекусити. Зал стильний та сучасний, оформлений у темних тонах. Родзинкою інтер’єру є велика деревʼяна карта України на одній зі стін. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню – класичні донери та кебаби з куркою та телятиною різного розміру. Донер-бокси, комбо-пропозиції, картопля фрі, моцарела фрі та нагетси. А також особливі страви – донери, кебаби та донер-бокси з лососем і з тунцем. Всі страви готуються з використанням соусів власного виробництва – білим часниковим, білим кедровим, червоним чи червоним гострим. Серед напоїв у меню – соки, солодкі газовані води, безалкогольне пиво, кава, а також традиційний кисломолочний напій айран.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • кебаб сирний — 180 грн,
  • комбо меню кебаб тунець — 249 грн,
  • донер телячий — 189 грн,
  • кебаб лососем — 180/230 грн,
  • донер курячий — 110 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади:

Новий заклад. Ужгород: ресторан «твоя Італія» на Мукачівській

Новий заклад. Вінниця: третя кавʼярня зі сніданками all day Stories & Coffee

Новий заклад. Полтава: квадратна піца в кафе «ХА»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi