пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Назва: Rebroff Ribs House
Де: м. Запоріжжя, бул. Шевченко, 74а
Формат: м’ясний ресторан
Години роботи: 12:00 — 00:00
Бюджет: ₴₴
6 червня у Запоріжжі відкрився м’ясний ресторан Rebroff Ribs House. Заклад розташований на бульварі Шевченко, поряд з міським пляжем. До історико-культурного комплексу «Запорізька Січ» 13 хв на автомобілі. Близько 10 хв на автомобілі до центрального Соборного проспекту.
Заклад називають «першою ребернею Запоріжжя». Над меню Rebroff Ribs House працювали бренд-шеф Анатолій Добровольский та шеф-кухар Олександр Бондаревич.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Головна страва ресторану — фірмові свинячі реберця. Страва подається у глазурі на вибір — солодкий теріякі, пікантний BBQ або пекельний чилі.
Також у закладі готують страви на вогні — стейк з лосося, пряний сібас у коконі з чорної солі, дорадо, стейки, печене вепряче коліно, шашлик зі свинини та індички тощо.
Серед інших страв закладу — холодні та гарячі закуски, намазки, салати, супи, ковбаски, закуски до пива, десерти та морозиво власного виробництва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
До страв пропонують вина з великої винної карти, міцні напої. У закладі можна спробувати фірмові настоянки, наливки та бітери від Івана Морозова. Бренд-бармен ресторану — Артур Деменюк.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Він налагодив роботу бару та створив коктейльну карту з класичними та авторськими коктейлями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Заклад працюватиме з 12:00 до 00:00. Очікується, що у ресторані виступатимуть музичні гурти та проходитимуть вечірки.
Фото: Instagram Rebroff Ribs House
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi