Новий заклад. Запоріжжя: ребра, стейки та коктейлі у ресторані Rebroff Ribs House - PostEat

пошук

Новий заклад. Запоріжжя: ребра, стейки та коктейлі у ресторані Rebroff Ribs House
10-07-2020 0 2311


Назва: Rebroff Ribs House

Де: м. Запоріжжя, бул. Шевченко, 74а

Формат: м’ясний ресторан

Години роботи: 12:00 — 00:00

Бюджет: ₴₴

6 червня у Запоріжжі відкрився м’ясний ресторан Rebroff Ribs House. Заклад розташований на бульварі Шевченко, поряд з міським пляжем. До історико-культурного комплексу «Запорізька Січ» 13 хв на автомобілі. Близько 10 хв на автомобілі до центрального Соборного проспекту.

Заклад називають «першою ребернею Запоріжжя». Над меню Rebroff Ribs House працювали бренд-шеф Анатолій Добровольский та шеф-кухар Олександр Бондаревич.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Головна страва ресторану — фірмові свинячі реберця. Страва подається у глазурі на вибір — солодкий теріякі, пікантний BBQ або пекельний чилі.

Також у закладі готують страви на вогні — стейк з лосося, пряний сібас у коконі з чорної солі, дорадо, стейки, печене вепряче коліно, шашлик зі свинини та індички тощо.

Серед інших страв закладу — холодні та гарячі закуски, намазки, салати, супи, ковбаски, закуски до пива, десерти та морозиво власного виробництва.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

До страв пропонують вина з великої винної карти, міцні напої. У закладі можна спробувати фірмові настоянки, наливки та бітери від Івана Морозова. Бренд-бармен ресторану — Артур Деменюк.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Він налагодив роботу бару та створив коктейльну карту з класичними та авторськими коктейлями.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Заклад працюватиме з 12:00 до 00:00. Очікується, що у ресторані виступатимуть музичні гурти та проходитимуть вечірки.

Фото: Instagram Rebroff Ribs House

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi