Оновлене меню WINETIME - культ гастрозадоволення - PostEat

пошук

Оновлене меню WINETIME - культ гастрозадоволення
19-05-2023 0 4849

ПРОМО

Автор


Навесні весь світ розкривається як хороше вино в декантері! Кількість кольорів, квітів та свіжості зашкалює, і WINETIME вирішили додати йому ще відтінків. З цими думками і було створене нове меню.

У WINETIME є два формати закладів. Один з них — фудхол, розташований безпосередньо в торговій залі, поруч з рядами полиць. Тут гості смакують стравами, сидячи за зручними стильними столиками, ба навіть замовляють з меню страву, а поки чекають, продовжують шопінг.

Другий формат — це ресторація. Тут радше панує атмосфера dolce far niente. У італійців, адептів такого стилю життя, вона означає неквапливий відпочинок за келихом вина та насолоду від смаку. Саме так у ресторанах WINETIME довго й без поспіху гості проводять час у колі друзів, родини чи коханих.

При розробці нового меню кухарі надихались весною та різноманіттям яскравих кольорів. Метою було створити щось вишукане та красиве зі звичних для нас продуктів. «Для мене їжа – це не спосіб підтримки організму для життя. Це – культ. Культ задоволення, гастрономічного та естетичного. Дуже хочеться, щоб наші гості відчували насолоду та неповторні емоції від смаку, яскравих кольорів та вишуканих презентацій», — коментує шеф WINETIME.

Серед оновлених закусок — італійські хрусткі брускети, ніжним рієтом з кролика, з яловичим тартаром, з лососем Гравлакс. Тепер серед салатів є з креветками та кокосовим молоком, грецький, цезар та з хрусткою яловичиною та соусом боніто. Основні страви поповнились  мозаїкою з яловичини та індички з перцевим соусом та пюре з баклажанів, мозаїкою з лосося та окуня з цукіні під соусом біск, філе Міньйоном з хешбрауном та грибним соусом та смаженим морським окунем. Легкі крем-супи з грибним шантільї, з молодим горошком та імбирем, Порто дель Маре – ось лише деякі поєднання, які приємно здивують гостей.

В оновленому меню залишилось те, що гості люблять найбільше — стейки сухої та вологої витримки TROSTYNKA, бургери та паста. Також ви завжди можете звернутися за допомогою до сомельє — вони дадуть вам рекомендації щодо ідеального еногастрономічного паритету, гарного та різноманітного.

У WINETIME одна з найбільших барних карт в Україні, тому усі зможуть вибрати щось конкретно для себе. До рахунку не додають так званий сork fee (націнку за відкоркування пляшки). Тобто до кожної страви ви зможете обрати собі вино та насолоджуватися ним за ціною напою на полиці.

Ще одна особливість фудхолів та ресторацій – тут можуть приготувати для вас страви з продуктів, що є у маркеті. Риба, м’ясо, равіолі чи вареники – ви можете обрати, віддати пакунок кухарям і страва буде приготована на місці. Це дуже зручно, бо, звісно, далеко не все може бути в меню. Але WINETIME нікого зі своїх гостей не обмежує в гастробажаннях. У такий спосіб можна оперативно нагодувати дитину або забрати готову їжу додому, розігріти за необхідності.

Улюблена страва дарує позитивні емоції, створює настрій та заряджає енергією, тож WINETIME формує залежність до якісного смаку.

Адреси WINETIME:

  • м.Київ, просп. Бажана, 1е, тел. +380504134558
  • м.Київ, просп. Академіка Палладіна 59б, тел. +380503661854
  • м. Чернігів, вул. Київська, 11, тел. +380952843972
  • м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська, 27б, тел. +380503740826
  • м. Рівне, вул. Міцкевича, 32, тел. +380362636165
  • м. Вінниця, вул. Зодчих, 5, тел. +380504420609
  • м. Черкаси, вул. Грушевського, 110, тел. +380663214302

 

Текст та фото надані WINETIME

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi