пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Випуску Tea & Wine передувало два роки експериментів: вино змішували з завареним чаєм, заварювали чай у вині, сушили виноград на чайному листі й коптили бочки над чайним листям, надихнувшись китайським рецептом копченої на чаї качки «чжанча».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
У підсумку було вирішено виготовити вино Tea & Wine шляхом настоювання столових вин на органічному чаю. «Шардоне» витримують на квітках єгипетської ромашки. «Каберне совіньон» — на суміші чаю, спецій й фруктів зі Шрі-Ланки.
Спробувати чайне вино можна у вегетаріанському ресторані Alibi Bar & Kitchen разом з десертами на основі сезонних фруктів від шефа. Або купити пляшку вина у спеціалізованих магазинах Dan Murphy’s за 22 австралійських доларів (380 грн).
Фото: Alibi Bar & Kitchen / Pernod Ricard
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi