пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Chivas Brothers (підрозділ Pernot Ricard) випустив бленд Ballantine’s 7 Bourbon Finish з витримкою у бочках з-під бурбона.
Про запуск нового продукт було сказано на пресконференції Chivas Brothers 2 вересня. Основа релізу міцністю 40% не менше семи років витримувалась у дубових бочках перед тим, як увійти до складу бленду. На останньому етапі бленд певний час «відшліфовувався» у бочках з-під бурбона.
Ідея релізу в зіткненні різних культур віскі — шотландської та американської. В результаті експерименту отримали шотландський віскі з американським характером.
Повідомляється, що витримка у бочках з-під бурбона дала напою кремову та карамельну солодкість. Серед інших дегустаційних оцінок можна знайти згадки про відтінки яблук, груш та шоколаду. Вартість напою в Україні — близько 600 грн.
Фото: Chivas Brothers
Читайте також:
Pernod Ricard створить додаток для боротьби з расистами, гомофобами та сексистами
Pernod Ricard випустив чайне вино — «шардоне» з ромашкою та «каберне» на пряному чаю зі Шрі-Ланки
Відомий переможець конкурсу Tahona Society від Pernod Ricard
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi