Відомий переможець конкурсу Tahona Society від Pernod Ricard - PostEat

пошук

Відомий переможець конкурсу Tahona Society від Pernod Ricard
25-02-2020 0 2185


Фінал конкурсу Tahona Society відбувався 24 лютого в головному офісі Pernod Ricard в Україні. У фінал конкурсу вийшли бармени з Харкова, Запоріжжя, Львова та Києва.

Ідея конкурсу в тому, щоб розповісти про досвід українських барменів у ефективного використання ресурсів, скороченні відходів, захисту природи та соціальної відповідальності.

В журі конкурсу увійшли ком’юніті-менеджер Pernod Ricard Ukraine Максим Матушкин, Інна Кузів, бренд-менеджер Altos Tequila та засновник барної премії Ukrainian Bar Awards та співзасновник PostEat Михайло Парапан.

Переможцем конкурсу став Андрій Осипчук з львівського бару Sino Experimental. Андрій прийшов на конкурс з проєктом Ecomanifest — це спільнота закладів, які дотримуються ідей сталого розвитку та використовують їх у своїх бізнес-процесах. Флагманом руху став бар Sino Experimental, де відмовились від пластикових соломинок, надмірного використання деревина й паперу, скорочують відходи закладу та планують висадити парк.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Тепер Андрій Осипчук готується захищати свій проєкт в межах міжнародного фіналу. Tahona Society в Мексиці вже влітку 2020, де матиме шанс стати глобальним бренд-амбасадором Altos Tequila.

Конкурс Tahona Society проводиться під егідою бренду Altos Tequila. Організатори запропонували учасникам конкурсу створити у своєму закладі проєкт, який би відповідав принципам Tahona Collective Spirit Competition:

• Bartenders Welfare — покращення умов праці співробітників у сфері гостинності та скорочення негативного впливу на їх здоров’я;
• Social Engagement — покращення якості життя в спільноті бару та навколо нього, допомога нужденним, підтримка місцевих ініціатив;
• Resources and waste — скорочення витрат електроенергії та інших ресурсів, зменшення відходів бару;
• Environment — захист тварин і навколишнього середовища.

У фінал конкурсу Tahona Society вийшли:

Сако Петросян (Запоріжжя, кафе «Семь Собак»)

Проєкт застосунку Planet of heart — концепція застосунку для барменів та всіх, хто хоче залучитись до ініціатив сталого розвитку. Застосунок повинен стати майданчиком для координації спільних екоініціатив, обміну знаннями між барами щодо скорочення відходів та пошуку альтернатив інструментів та продуктів для бару з меншою шкодою для довкілля.

Артур Любченко (Київ, Wood you like bar)

Проєкт #freetree — у Wood you like bar дотримуються принципів ощадливого використання ресурсів та налагодили повторне перероблювання паперових стаканчиків для кави. В межах проєкту #freetree у барі пропоную прикріплювати пакунок з насінням до кожного стаканчика. Насіння можна посадити в землю або виростити вдома. Так гість отримує можливість дати життя новій рослині та долучитись до збереження навколишнього середовища.


Андрій Осипчук (Львів, Sino Experimental)

Проєкт Ecomanifest — спільнота закладів, які дотримуються ідей сталого розвитку та використовують їх у своїх бізнес-процесах. Флагманом руху став бар Sino Experimental, де відмовились від пластикових соломинок, надмірного використання деревина й паперу, скорочують відходи закладу.

Стас Тертичний (Харьков, «Сніг на голову»Fabrika.bar)

Проєкт «Сніг на голову» — інклюзивний заклад, який відкритий для співпраці з усіма, хто виконує завдання, незалежно від «статі, національності, настрою і кольору волосся». Ідея проєкту — не ділити людей на нормальних та ненормальних, щоб інвалідність не викликала жалість.


Артем Денчик та Олександр Тангєлов (Харьків, Palladium cinema)

Проєкт Waste Changer — спільнота барів, об’єднана ідеєю скорочення відходів та повторного використання продуктів — цедри для «Негроні», цитрусових для свіжого соку тощо. В межах проєкту створено коктейль Recycled Margo з залишків базиліку та кокоса, які зазвичай викидають. Автори проєкту пропонують створити мапу, яка б допомогла барменам обмінюватись ресурсами, рецептами та ідеями використання надлишків продуктів.


Читайте також:

World Class Ukraine 2020: новий формат конкурсу.

Конкурс Barnation Bar Voice: обрано п’ятьох менторів!

Відкрито подачу заявок на участь у конкурсі нових ресторанних концепцій «Пальмова гілка-2020».

Фото: tahonasociety.com

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi