пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Домінік Кренн (Dominique Crenn) прибрала м’ясо з меню усіх своїх ресторанів. Заклади холдингу Crenn Dining Group не стають вегетаріанськими, але тепер головними продуктами для її страв стануть овочі та морепродукти.
Домінік стала першою жінкою, яка отримала три зірки «Мішлен». С 1 жовтня в її ресторанах почала діяти нова гастрономічна концепція, у якій місця м’ясу не знайшлось. «Ми прагнемо змін на краще у навколишньому середовищі і тому вирішили прибрати м’ясні страви з меню у теперішніх і запланованих закладах», — цитують повідомлення групи ресторанів «Кренн».
Шефиня вже два роки не їсть м’яса, бере участь в екологічних акціях, виступає за поліпшення умов праці кухарів та гендерну рівність на кухні.
Нагадаймо, що на початку року Домінік розповіла у своєму Instagram, що у неї виявили рак молочної залози і вона починає курс лікування.
Фото: Dominique Crenn
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi