Польський працівник кухні Лукаш Кочоцик став героєм, атакувавши терориста у Лондоні - PostEat

пошук

Польський працівник кухні Лукаш Кочоцик став героєм, атакувавши терориста у Лондоні
05-12-2019 0 1695


29 листопада у Лондоні 28-річний Усман Хан напав з ножем на учасників конференції з реабілітації колишніх засуджених. Щоб захистити людей 38-річний працівник кухні Лукаш Кочоцик (Łukasz Koczocik) зняв зі стіни 1,5-метровий церемоніальний спис та атакував терориста.

В день атаки працівник кухні Лукаш Кочоцик мив посуд у підвалі Fishmongers Hall біля Лондонську мосту. Коли він почув крики людей з верхнього поверху, то піднявся в залу і побачив, як озброєна ножем людина напала на учасників заходу. Лукаш зняв зі стіни церемоніальний спис та вдарив ним терориста у груди. Після хвилинної боротьби на допомогу працівнику кухні прийшли інші чоловіки і нападника вдалося відтіснити на вулицю.

Терориста утримували на вулиці підручними засобами (було використано ріг нарвала й вогнегасник) до прибуття поліції. Поліцейські застрелили нападника. Лукаш Кочоцик отримав колото-різані рани, які не загрожують життю.

З0 листопада прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький подякував Лукашу за його вчинок.

Польські політики звернулися до президента Польщі Анджея Дуди з пропозицією нагородити польського працівника за відвагу.

Сам Лукаш у коментарі ЗМІ сказав, що його вчинок був інстинктивним. Наразі організовується зустріч президента з паном Кочоциком. Невідомо, чи були у поляка легальні підстави для роботи у Великій Британії.

Фото: AFP

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi