пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
45-річний венесуелець David Rivillo, який нині мешкає у Порту-Алегрі, Бразилія, створює пасту, яку хочеться не їсти, а виставити в музеї. Це паста ручної роботи з художніми візерунками, виготовлена зі 100% натуральних інгредієнтів та барвників.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Його Pasta Boutique, це місце, де кулінарія зустрічається з кінетичним мистецтвом та науковою точністю. Його роботи, це “паста як арт,” з яскравими кольорами та геометричними візерунками. Вони надихнуті відео-артом венесуельського художника і часто нагадують стилі Піта Мондріана чи кінетичне мистецтво. Його паста дійсно вражає і надихає.
Усе почалося у 2019 році, коли пан Rivillo вирішив вшанувати пам’ять свого улюбленого художника, венесуельця Карлоса Крус-Дієса (Carlos Cruz-Diez), майстра хроматичних рельєфних фресок, який помер у віці 95 років.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Натхнений роботами художника, David Rivillo почав експериментувати з натуральними барвниками: зі спіруліною, паприкою, куркумою, буряком, чорнилом каракатиці. Завдяки своєму ступеню Ph.D. з хімії він підібрав формули, що зберігають яскравість кольорів навіть після сушіння чи варіння. Освіта в області хімії дозволяє йому міксувати інгредієнти з точністю хіміка та створювати складні візерунки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
До проєкту по створенню пасти David Rivillo працював дослідником в ICIQ (прим ред. державний каталонський дослідницький фонд, що займається розвитком хімії для вирішення деяких найактуальніших глобальних проблем, включаючи надзвичайну кліматичну ситуацію, енергетичний перехід та здоров’я людини), але залишив наукову кар’єру, щоб повністю присвятити себе гастрономічному проєкту.
Сьогодні його равіолі, тальятеле та інші форми пасти, це унікальні арт-об’єкти, які продаються від $40 за 60 г плюс доставка і замовляються з усього світу.
“Дехто створює картини на полотні, я створюю картини, які можна з’їсти”, — каже пан Rivillo, якого світові гастрономічні ЗМІ вже називають найвпливовішим дизайнером пасти сучасності.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Фото: David Rivillo
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi