Ресторан «Сироварня» — найкращий львівський дебют 2021-го року - PostEat

пошук

Ресторан «Сироварня» — найкращий львівський дебют 2021-го року
14-02-2022 0 3972

Партнери

Автор


Львівський ресторан «Сироварня» за пів року від відкриття встиг стати улюбленим серед львів’ян та гостей міста.  З перших днів роботи закладу вечорами та у вихідні тут немає вільних столиків. «Смачно» та «атмосферно» — найпоширеніші відгуки гостей ресторану, і як додаткове підтвердження їх правдивості – перемога в Національному рейтингу якості товарів і послуг «Знак Якості» в категорії «ресторани для всієї родини».

Ресторан розпочав роботу у ненайкращий для індустрії час – під час пандемії COVID-19, коли заклади то відкриваються, то закриваються, а деякі – і назавжди. «Це був ризик, та ми з командою вирішили, що зараз – це краще, ніж колись», – ділиться засновниця та власниця ресторану «Сироварня» Ольга Мельник: «Плануючи запуск «Сироварні», ми почали з відповіді на запитання: «Хто і для чого прийде у наш ресторан?»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Хто буде гостем ресторану визначило місце його розташування – новий мікрорайон, що активно забудовується. Команда передбачала, що до «Сироварні» передусім прийдуть люди, які живуть поруч: працююча молодь, родини з дітьми, пари, невеликі компанії. Тож обрали концепт сімейного ресторану для затишних і смачних посиденьок. «Нам було важливо створити такий продукт, щоб наші гості приходили до нас часто, ніби у свій другий дім, де смачно і затишно. Результат через шість місяців показує, що ми рухаємося в правильному керунку», –  коментує власниця.

Родзинка ресторану – власне виробництво молодих сирів за італійською технологією: моцарели, страчатели, бурати, качоти та рікоти. Щодня тут варять сир із свіжого молока і пропонують його як в стравах з меню ресторану, так і придбати додому. Ще одна екслюзивна пропозиція Сімейного ресторану «Сироварня» –  гала-вечері за участю відомих музикантів. У грудні та січні тут відбулися вечері-концерти за участю скрипаля-віртуоза Олександра Божика. 14-го лютого планується  вечеря-концерт під виступ проекту «Дві гітари», а весною на відкритті літньої тераси тут виступатиме переможець проектів «Шанс» та «Голос країни» Павло Табаков.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Назва: Сімейни ресторан «Сироварня»

Де: Львів, вул. Шевченка, 21

Формат: ресторан

Бюджет: ₴₴

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Дегустаційний сет сирів качота, страчатела, à la Buffalo, бурата – 230 грн.
  • Салат з свіжою хурмою, трюфельним сиром власного виробництва a-la Buffalo, виноградом, томатами чері, сиром «Молітерна» та фокачою – 190 грн.
  • Піца «Пряна Буррата» (томатний соус, чері томати, рукола, песто, прошуто та бурата_ — 220 грн.
  • Соковите філе міньйон з картопляно-трюфельним пюре, страчателою, м’ясним соусом та сиром – 325 грн.
  • Паста власного виробництва з лососем, пармезаном та винним соусом «Шардоне» — 245 грн.

Текст та фото надані рестораном «Сироварня» .

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi