пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український ресторан «Veselka» у Нью-Йорку відкриє ще два заклади української кухні. Про це повідомляє New York Post.
Заклади відкриють у Вільямсбурзі й у форматі кіоску на вокзалі Grand Central.
«Мій персонал дуже мотивований. Я не зміг би цього зробити без їхньої наполегливої праці. З них близько 50% українці», – сказав власник закладу Джейсон Бірчард.
За його словами, він веде переговори про відкриття закладу площею 5000 квадратних футів з великою кухнею у Вільямсбурзі до кінця 2023 року. Нинішній заклад в East Village займає площу 4500 квадратних футів, він розрахований на 70 посадкових місць всередині та приблизно 50 на дворі. Після відкриття нового закладу у Вільямсбурзі локацію в East Village закриють на ремонтні роботи, зокрема для розширення кухні.
Кіоск на вокзалі Grand Central також планують відкрити наприкінці цього року. Заклад буде схожий на кіоск «Veselka Lower East Side», який запустили у 2018 році.
Додамо, ресторан «Veselka» заснували українці Володимир й Ольга Дармохвали в 1954 роців East Village, Нью-Йорк. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять – Джейсон Бірчард. У ресторані готують борщ та інші українські страви.
Фото: Stefano Giovannini New York Post
Читайте також:
Аграрії отримали майже пів мільярда гривень на створення садів та теплиць
Павло Гук гість одинадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»
Mushlya відновлює роботу в Ірпені
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi