пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ведучі Лейла Туваклієва та Сашко Боїм у третьому епізоді подкасту «Реве та стогне ресторатор» поспілкувались з Ігорем Сухомлиним — власником великої кількості закладів, серед яких Mimosa Brooklyn Pizza, Mimosa Burger, Fish&Pussycat, франшиза «Балувана Галя» тощо. Про це Poster повідомляє в Instagram.
Переглянути цей допис в Instagram
Деякі ресторатори називають Ігоря Сухомліна дбайливо «батя». Адже тисячі рестораторів отримали нові знання за 10 років існування навчального проєкту з офлайн і онлайн-івентами RestoPraktiki.
Ведучі поговорили з Ігорем про те, як він потрапив у ресторанний бізнес, про специфіку роботи закладів у 90-ті, про те, як придумувати різні цікаві формати та про те, як керувати великою кількістю ресторанів у різних містах.
Подкаст доступний на всіх подкаст-платформах для прослуховування.
Додамо, «Реве та стогне ресторатор» — це перший український подкаст про ресторанний бізнес від компанії з автоматизації закладів Poster.
Фото: Instagram igorsukhomlyn
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi