пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ресторатори Сергій та Євген Гусовські оголосили в інстаграм, що готуються до виходу з карантину і шукають класні продукти від фермерів. «Їм також буде потрібна підтримка, а ви отримаєте доступ до унікальної їжі, які роблять в Україні», — йдеться у зверненні.
Поки заклади Osteria Pantagruel, O’cafe, Pizzeria Napule, «Шоті», Adelle та Liberty Diner працюють у режимі дистанційного обслуговування, брати Гусовські готуються до виходу з карантину. Одним з кроків післякарантинної стратегії названа співпраця з малими та середніми фермерами України, які виготовляють унікальні і якісні продукти.
Переглянути цей допис в Instagram
Море благодарности за поддержку и немного новостей. Думаем с @sergiy_gusovsky о конце карантина!!
У своєму зверненні Сергій та Євген Гусовські закликали підписників ділитись інформацією про таких виробників.
Фото: facebook.com/yevgen.gusovskyy / gusovsky.com.ua
Ця стаття написана завдяки донейтам на Patreon. Підтримай нас, щоб читати нові матеріали!
Читайте також:
Вихід є: український ресторатор запропонував план порятунку індустрії
Український крафтовий сидр: де шукати й що пробувати
Фермерські сири України: де шукати й що пробувати?
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi