пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
З 2015 року Дім шампанських вин Krug («Круг») пропонує шефам поєднати свої страви з ігристим вином, щоб розкрити цінність бренду — індивідуальність. Шефи вже готували страви з яєць, картоплі, грибів та риби. Інгредієнтом 2019 року для поєднання з шампанським став перець.
У межах фудперінг-кампанії Дім шампанських «Круг» зібрав спільноту шефів Krug Ambassade. Це «друзі бренду» у різних країнах, які разом з Krug шукають нові поєднання вина і страв. Цьогоріч вона отримала назву Rock Pepper Scissors і присвячена поєднанню вина зі стравами з перцем.
Восени свої страви з перцем презентували шефи Гонконгу.
Умберто Бомбана (Umberto Bombana), ресторан 8 ½ Otto e Mezzo.
Страва — різото з солодким перцем й анчоусом.
Напій — шампанське «гран кюве».
Вікі Ченг (Vicky Cheng), ресторан VEA.
Страва — Перець чилі з риб’ячим міхуром.
Напій — рожеве шампанське.
Уве Опоценський (Uwe Opocensky), ресторан Petrus.
Страва — перепілка BBQ з міксом копчених, маринованих, ферментованих перців.
Напій — шампанське «гран кюве».
Гійом Галіот (Guillaume Galliot), ресторан Caprice.
Страва — смажений голуб з мармеладом з гострого іспанського перцю пікільо.
Напій — рожеве шампанське.
Томоакі Морі (Mori Tomoaki), ресторан Daigo by Mori Tomoaki)
Страва — Суші «вагю» з червоним та зеленим перцем тоґарасі й манганджі.
Напій — рожеве шампанське.
Робін Заву (Robin Zavou), Кімната «Круг» у Mandarin Oriental Hong Kong.
Страва — Тушкований абалон, локшина з каракатиці з перцем шішіто темпура.
Напій — шампанське «гран кюве».
Фото: Krug Ambassade
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi