пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Володимир Ярославський разом з Дмитром та Оленою Товстоляками запускає мережу ресторанів української кухні «Най», які працюватимуть на умовах франчайзингу. Про це йдеться на сайті «Най».
«Відкриваємо ресторани в різних містах світу, щоб НАЙочікуванішу перемогу можна було відсвяткувати будь-де», – розповідають у команді «Най».
У компанії розповідають, що ресторан «Най» — це затишний невеликий casual-ресторан української кухні. Улюблений заклад для сніданків, побачень та вечірок. Знайомства з українською культурою та цікавими людьми. Місце зустрічі світу з українцями. Відкрита кухня, аби спостерігати за ліпкою вареників, вітрини з ароматною випічкою та готовою їжею в індивідуальній упаковці, щоб взяти з собою. Острівець з українськими брендами та власним мерчем, майстер-класи і виставки митців. Переплетіння сучасної та етнічної України в одному місці.
Також команда «Най» показала країни, де франчайзі виявили бажання потенційно відкрити ресторан.
Паушальний внесок залежно від пакету підтримки коштує від 25 тисяч євро. Детальніші умови франчайзингу можна подивитися тут.
Фото: «Най»
Читайте також:
Шахраї від імені проєкту їzhakultura почали писати користувачам Telegram
В Україні планують виділити 1 млрд грн на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства
Держпродспоживслужба проінспектувала столичний супермаркет через мертву мишу в пакеті з батоном
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi