Шахраї від імені проєкту їzhakultura почали писати користувачам Telegram - PostEat

пошук

Шахраї від імені проєкту їzhakultura почали писати користувачам Telegram
07-03-2023 0 704


Співзасновниця проєкту їzhakultura та видавництва їzhak, співавторка книги «Україна. Їжа та історія» Олена Брайченко розповіла у Facebook, що шахраї від імені проєкту їzhakultura почали писати користувачам месенджера Telegram.

За її словами, проєкт їzhakultura ніколи не писав і не буде писати вам у приват повідомленні якісь запитання, а тим паче прохання. Всі запитання, опитування, прохання чи будь-яку іншу інформацію публікуються відкрито на сайті, сторінці в Instagram, сторінці у Facebook та у Telegram каналі.

“Вчора (ред. — 2 березня), дякувати активним і небайдужим друзям читачам та підписникам каналу їжакультура в Телеграм https://t.me/yizhakultura від нашого імені, з такою ж самою назвою почали надходити запитянна з серії, «Як ти» і всі діла. 

Я розгубилась, бо поняття не маю як якісь невідомі негідники це зробили. Але канал працює, всі дивні повідомлення видаляйте та блокуйте шахраїв. 

Ще раз дякую за підтримку й світлина для привернення уваги на якій я кажу: «Шахраї і негідники, мої читачі, друзі та підписники це дуже розумні й обачливі люди, нічого у вас не вийде», — розповіла Олена Брайченко.

Читайте також: 

В Україні планують виділити 1 млрд грн на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства

Держпродспоживслужба проінспектувала столичний супермаркет через мертву мишу в пакеті з батоном

В Іспанії суд виніс вироки крадіям елітного вина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi