Держпродспоживслужба проінспектувала столичний супермаркет через мертву мишу в пакеті з батоном - PostEat

пошук

Держпродспоживслужба проінспектувала столичний супермаркет через мертву мишу в пакеті з батоном
07-03-2023 0 540


Держпродспоживслужба Києва провела позапланове інспектування закладу торгівлі “АТБ-маркет” на вулиці Генерала Потапова, 2, через мертву мишу, яку громадяни придбали в пакеті з батоном. Про це у Facebook повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві.

“4 березня Головним управлінням Держпродспоживслужби в м.Києві розпочато проведення позапланового заходу (інспектування) закладу торгівлі АТБ-маркет за адресою: м.Київ, вул. Генерала Потапова, 2 на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи про те, що при купівлі хлібу в упаковці, покупцем виявлено мишу”, — йдеться у повідомленні.

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві додає, що факти та питання, які стали предметом проведення позапланового заходу, встановлюються. Про результати буде повідомлено згодом.

«В суботу ми провели заходи державного нагляду та контролю щодо скарги споживача. Підтвердився факт наявності миші в упаковці з батоном, але поки ми з’ясовуємо всі обставини. Заходи контролю проводяться, ми обов’язково будемо виходити на виробника цієї продукції, адже випадок набув значного резонансу у суспільстві. З метою недопущення подібних випадків, ми ретельно вивчаємо ситуацію»,повідомив сайту ТСН.ua Олег Рубан, начальник головного управління Держпродспоживслужби Києва.

Він зазначає, що за технологією виробництва продукції, туди маловірогідно могла потрапити миша, але все з’ясують після комплексної перевірки.

Фото: Facebook Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві

Читайте також: 

В Іспанії суд виніс вироки крадіям елітного вина

DSM Engineering Materials разом з DiFOLD розроблять пляшки багаторазового використання

Олена Брайченко розповідала, чому потрібно говорити про військовополонених та їжу

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi