50 Best Recovery Summit: Клер Сміт, Джульєн Ройєр, Камілла Маркус та Гаріма Арора, обговорюватимуть, як події 2020 року вливають на те, що ми їмо - PostEat

пошук

50 Best Recovery Summit: Клер Сміт, Джульєн Ройєр, Камілла Маркус та Гаріма Арора, обговорюватимуть, як події 2020 року вливають на те, що ми їмо
29-09-2020 0 756

Група міжнародних кухарів, серед яких Клер Сміт, Джульєн Ройєр, Камілла Маркус та ГарімаАрора, обговорюватимуть на 50-му саміті Best Recovery, як надзвичайні події 2020 року вливають і формують те, що ми  їмо.

У середу, 14 жовтня, чотири корифеї світу гастрономії обговорять нові кулінарні перспективи, підйом розвитку домашньої кухні, інноваційні ресторанні концепції та переосмислять меню для постпандемічного світу ресторанів на віртуальному саміті. Усім, хто зацікавлений у цій події, рекомендується попередньо зареєструватись на сторінці події.

Спікери будуть цікаві і дуже прогресивні. 

Камілла Маркус (Camilla Marcus)

Фото: Theworldsbest50.com

Камілла Маркус — шеф-кухарка, підприємиця, яка намагається переосмислити сферу гостинності. Вона також є шефинею та засновницею компанії West ~ bourne, новаторського бізнесу з гостинності, який розпочався як zero-waste ресторан у Нью-Йорку. З моменту закриття її ресторану у вересні 2020 року через пандемію Covid-19, шефиня переформатовала свій бізнес розширила бренд, включивши онлайн магазин, доставку упакованих страв та консалтинг в сфері кулінарії та кулінарного досвіду. Завдяки своєму бізнесу та адвокатській діяльності Камілла просуває ініціативи, які допоможуть досягти кращого майбутнього — працює над соціальним інноваційними проектами у різних сферах, від екологічної активності до структурних реформ в індустрії гостинності. Камілла також співзасновниця проекту «Розширення можливостей для всіх ресторанів» (Relief Opportunities for All Restaurants ROAR), який проводить кампанії на підтримку малого ресторанного бізнесу, постраждалого від наслідків Covid-19. Вона також є членом та засновницею Незалежної ресторанної коаліції (Independent Restaurant Coalition IRC), організації, яка займається захистом прав незалежних ресторанів шляхом просування законодавчих ініціатив на національному рівні.

Клер Сміт (Clare Smyth)

Фото: Theworldsbest50.com

На початку 2018 року Клер досягла небачених висот, про які більшість кухарів можуть лише мріяти. Вона перша та єдина жінка, яка керувала рестораном із трьома зірками Мішлен у Великобританії і була ушанована королівською нагородою MBE. До 2020 року вона була визнана найкращим шеф-кухарем світу, у той час як її лондонський ресторан Core by Clare Smith претендував на місце в розширеному списку 50 найкращих ресторанів світу. Фірмові страви Сміт, створені з місцевих британських продуктів, включають, зокрема, картоплю та ікру з форелі і морквяну баранину, тощо.

Жульєн Ройєр (Julien Royer)

Фото: Theworldsbest50.com

Жульєн Ройєр народився в Оверні, Франція. Він є шеф-кухарем і власником закладу Odette в Сінгапурі, який був названий найкращим рестораном в Азії у 2019 та 2020 роках. З моменту відкриття ресторану шеф-кухар додавав все більше і більше азіатських страв до свого меню, черпаючи натхнення у своїх подорожах: у його закладі можна скуштувати голуба під камбоджійським перцем Кампот та фуа-гра, яка подається у вигляді в’єтнамського фо.

Гаріма Арора (Garima Arora)

Фото: Theworldsbest50.com

Гаріма Арора (Garima Arora), яка була визнана найкращим шеф-кухарем Азії у 2019 році, працює в ресторані  Gaa in Bangkok. Кухня Гаріма Арора відома через свої унікальні поєднання смаків, які досягаються шляхом змішування несумісних спецій. Вона також експериментує з інноваційними та традиційними техніками для надання овочам виразнішого смаку. Гаріма Аврора зізнається, що черпає натхнення від індійських традиційних технік приготування своїх дідусів та бабусь.

Головна фото: Theworldsbest50.com

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi