Що відбувається на кухнях ресторанів Virgin Izakaya Bar під час війни - PostEat

пошук

Що відбувається на кухнях ресторанів Virgin Izakaya Bar під час війни
31-03-2022 0 1760

Партнери

Автор


24 лютого 2022 року в Україні розпочалася війна. В той же день всі ресторани мережі Bulldozer Group Ukraine оголосили про вихід з-під егіди країни-агресора на своїх сторінках у соціальних мережах. Свій самостійний шлях команда розпочала, об’єднавши зусилля та спрямувавши всю енергію та ресурси на підтримку українців та нашої країни.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Virgin Izakaya Bar в столиці та Харкові — ресторани, що перетворились на військово-польові кухні. Щодня готують понад 700 порцій на день у Києві та 1950 порцій у Харкові ситних комплексних обідів для бійців ЗСУ, ТрО, волонтерів, розвозять по лікарнях, будинках інвалідів. Не залишаються без уваги й притулки для тварин, зоопарки, в які регулярно відвозять залишки їжі та корм.

Крім того, зали ресторанів перетворилася на склади гуманітарної допомоги. Мужньо та послідовно тут долаються усі виклики. Нужденним родинам, людям похилого віку — пакунки з провізією, родинам з дітьми — важкодоступне дитяче харчування та підгузки. Тут невпинно обробляють запити на ліки, відправляючи по всій Україні.

Українців ніщо не зупинить на шляху до перемоги.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi