пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Засновник форуму RestoPraktiki Ігор Сухомлин запустив YouTube-проєкт «Сладкий Разъёб». Ідея проєкту — критика ресторанних концепції та пошук шляхів їх покращення.
Пілотна серія проєкту вийшла 17 квітня. Об’єктом критик став заклад «Гриль-бар Смаж» поблизу ЖК «Комфорт Таун» у Києві.
Серед експертів, які критикую концепцію та дають поради щодо її покращення — ресторатори Ігор Сухомлін, бренд-шеф First Line Group Володимир Ташаєв, шеф-сомельє goodwine Роман Ремеєв, ресторатор Міша Кацурін, засновник та CEO FEDORIV GROUP Андрій Федорів. У різних випусках до критики доєднуються й інші експерти.
2-й випуск — Кафе Дилетант і його засновник Слава Балбек
3-й випуск «Сладкий Разъёб» — Punkraft — бар крафтового пива
4-й випуск — Podil East India Company
Всі учасники-ресторани проєкту роблять благодійний внесок у фонд допомоги бездомним «Сука жизнь».
Фото: YouTube
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Джеймі Олівер запустив нове кулінарне шоу «Їжа без м’яса»
Массімо Боттура запустив в Instagram кулінарне шоу «Кухня карантину»
Як у кіно: 10 фільмів про шеф-кухарів та гастрономію
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi