«Сладкий Разъёб»: засновник RestoPraktiki запустив YouTube-проєкт розбору ресторанних концепцій - PostEat

пошук

«Сладкий Разъёб»: засновник RestoPraktiki запустив YouTube-проєкт розбору ресторанних концепцій
20-05-2020 0 1457


Засновник форуму RestoPraktiki Ігор Сухомлин  запустив YouTube-проєкт «Сладкий Разъёб». Ідея проєкту — критика ресторанних концепції та пошук шляхів їх покращення.

Пілотна серія проєкту вийшла 17 квітня. Об’єктом критик став заклад «Гриль-бар Смаж» поблизу ЖК «Комфорт Таун» у Києві.

Серед експертів, які критикую концепцію та дають поради щодо її покращення — ресторатори Ігор Сухомлін, бренд-шеф First Line Group Володимир Ташаєв, шеф-сомельє goodwine Роман Ремеєв, ресторатор Міша Кацурін, засновник та CEO FEDORIV GROUP Андрій Федорів. У різних випусках до критики доєднуються й інші експерти.

2-й випуск Кафе Дилетант і його засновник Слава Балбек

3-й випуск «Сладкий Разъёб» — Punkraft — бар крафтового пива

4-й випуск Podil East India Company

Всі учасники-ресторани проєкту роблять благодійний внесок у фонд допомоги бездомним «Сука жизнь».

Фото: YouTube

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Джеймі Олівер запустив нове кулінарне шоу «Їжа без м’яса»

Массімо Боттура запустив в Instagram кулінарне шоу «Кухня карантину»

Як у кіно: 10 фільмів про шеф-кухарів та гастрономію

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi