Смарт-смузі, кишеньковий сомельє та готування тиском: технологічні гастро-новинки виставки IFA 2019 - PostEat

пошук

Смарт-смузі, кишеньковий сомельє та готування тиском: технологічні гастро-новинки виставки IFA 2019
13-09-2019 0 1621


У Берліні завершилась виставка споживацької електроніки IFA 2019. Редакція PostEat звернула увагу на гаджети і концепти, які стосуються теми напоїв і їжі.

Кишеньковий сомельє MyOENO

Французька компанія MyOENO презентувала гаджет, який називає «кишеньковим сомельє».  Якщо занурити пристрій у вино, то у спеціальному додатку він покаже кислотність вина, кількість танінів, щільність та інші показники. Штучний інтелект запам’ятає вина, які сподобались користувачу і сформує профіль індивідуального винного смаку.

Надалі юзеру достатньо відсканувати етикетку і додаток визначить, сподобається йому вино чи ні. Також MyOENO буде рекомендувати користувачу вина згідно з його вподобаннями. Вартість «кишенькового сомельє» — 59 євро.

Генератор «розумного смузі» Shot

Panasonic презентувала концепт приладу, який сканує стан здоров’я людини та пропонує рецепт смузі, який покращить її самопочуття. Гаджет отримує інформації з датчиків «розумного дому» аналізує поведінку людини через вбудовану камеру. Смузі пропонують готувати із «таблеток» з спресованими овочами чи фруктами. Користувач може самостійно приготувати «таблетку» або замовити у постачальника. Керується прилад додатком смартфона.

Готування парою й високим тиском на «пательні» Lift

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Інший винахід японців покликаний замінити традиційний для Азії спосіб смажити або варити їжу на жаровні за столом. «Пательня» Lift працює без вогню і страви в ній готуються за допомогою пари і високого тиску. Розробники обіцяють, що в такому режимі продукти збережуть максимум корисних елементів. Передбачена також опція відкладеного приготування — до старту програми Lift працюватиме, як вакуумна камера для зберігання.

Фото: Shot

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi