Новий проєкт доставки їжі. Київ: COWABUNGA URBAN FOOD — dark kitchen із власним стилем та сучасним підходом до доставки - PostEat

пошук

Новий проєкт доставки їжі. Київ: COWABUNGA URBAN FOOD — dark kitchen із власним стилем та сучасним підходом до доставки
14-07-2025 0 366

Автор


15 липня 2025 у столиці стартував новий проєкт доставки їжі COWABUNGA URBAN FOOD. Команда з дворічним досвідом роботи в Харкові та Івано-Франківську пропонує київським гурманам концепцію «стріт-фуд без фальші»: м’ясоцентричні антибоули, авторські сендвічі та унікальну подачу страв.

COWABUNGA URBAN FOOD — це dark kitchen із власним стилем та сучасним підходом до доставки. Основа меню: найм’ясніші сендвічі вагою 350-400 грамів (де 140-150 грамів м’яса і лише 80-90 грамів хліба), неочікувані антибоули з сомом, качкою та індичкою, цікаві сніданки, а також салати та хумус.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Проєкт поєднує street-естетику та делікатну подачу, створюючи їжу, яку хочеться не лише їсти щодня, а й ділитися нею в соціальних мережах.

«Ми не ресторан і не закусочна на районі. Cowabunga Urban Food — це коли street і deli, коли доставку не соромно відкрити друзям за столом, а їжа не тільки ситна, а і з характером. Ми дійшли до Києва після десятків експериментів і факапів. І зараз, вперше в Києві, даємо людям найкраще, що в нас є. Прямо з коробки», — коментує Сергій Омеляненко, ідейний натхненник та співзасновник Cowabunga.

Історія бренду розпочалася не в Києві. За плечима команди два сезони роботи в Харкові на фудкорті «7 склад», гастробар-експеримент в Івано-Франківську, участь в Atlas UNITED 24, огляди від відомих фуд-блогерів Кацуріна, Птушкіна, Євгена Синельникова та спецвипуск на каналі «1+1».

Культові сендвічі від Cowabunga, «Бруклінський Рубен» з пасторамі та «Шалена Індичка» з абрикосовим чатні, були створені в Харкові навесні 2023 року шеф-кухарем, Артемом Оболоник. В Івано-Франківську команда тестувала м’ясоцентричні антибоули, ідеальну кількість хумусу в порції та упаковку.

Основні принципи COWABUNGA URBAN FOOD:

  • Відсутність фальшивих преміумів чи «кухні всього світу»
  • Чіткий фокус: 20 найсильніших страв, відшліфованих до ідеалу
  • Упаковка у крафтових коробках з фірмовими наліпками та власними персонажами
  • Страви, які виглядають візуально потужно прямо з коробки
  • Їжа як стиль життя для людей, яким важлива якість і візуал

Фірмовий стиль проекту розробляла студія Макса Бурцева, ARRIBA (Харків). А у створенні київського проєкту беруть участь два досвідчених шефи з «МайстерШеф Професіонали» — Гриценко Олександр та Богданов Антон. Частина команди кухарів та фуд-дизайнерів працює з брендом з моменту його створення.

Де замовити

З 15 липня COWABUNGA URBAN FOOD доступна в агрегаторах доставки Glovo, Bolt Food, Uklon Delivery, а також через самовивіз. Замовлення можна оформити на сайті cowabunga.com.ua.

Для тих, хто хоче першими скуштувати сендвічі та антибоули в обмеженій кількості, рекомендується оформити передзамовлення через анкету на сторінці бренду в Instagram.

Найближчі події

  • 18 липня — участь у фестивалі Atlas із pop-up стендом
  • Незабаром, запуск щотижневих Cowabunga DROPS — фуд-дропів із лімітованими стравами

Фото: COWABUNGA URBAN FOOD

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi